Wilfred Genee in paniek; Veronica Offside verdwijnt van de buis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Veronica Offside is diep in de gevarenzone beland… Gaat het programma er een einde aan maken?

Wilfred Genee moet zich volgens kijkcijfer expert Tina Nijkamp enorm veel zorgen maken om Veronica Offside. De cijfers zouden namelijk niet lager kunnen! Wanneer zal het programma ermee moeten stoppen?

Wilfred Genee is ernstig bezorgd over slechte kijkcijfers bij Veronica Offside

Onze kijkcijferexpert Tina Nijkamp zorgt ervoor dat Wilfred Genee in paniek schiet. Veronica Offside doet het namelijk niet zo goed… Tina Nijkamp maakt het zeer duidelijk dat het al niet super goed ging met het programma. Maar nu zit het programma echt diep in de problemen… Ze hebben namelijk nog maar 147.000 kijkers en 3.5% aandeel in 25-54 jaar. Tina vertelt ons dan ook dat het de een na laagste score ooit is. In september 2022 scoorde de show eenmalig lager: 137.000. Wilfred Genee, Andy van der Meijde en Wesley Sneijder mogen zich allemaal zorgen maken volgens Tina omdat er dus weinig kans is dat dit nog goed gaat aflopen!

Tina Nijkamp laat Wilfred Genee schrikken met slechte cijfers voor Veronica Offside

Veronica Offside daalt maar De Oranjezondag stijgt

Tina Nijkamp stopt daar niet met haar analyse over Veronica Offside! Ze laat gelijk weten dat het waarschijnlijk ook niet echt helpt dat de nieuwe talkshow van Helene Hendriks, De Oranjezondag, ook voetbal nabespreekt. Ze zitten nu wel in een heftige concurrentiestrijd. Toch lijkt De Oranjezondag nu de overhand te hebben! Want de Oranjezondag scoort stukken beter dan Veronica Offside.

Nu gaat Veronica Offside vanaf volgende week om 22.30 uur beginnen en als het dan ook niet beter scoort heeft het programma een groot probleem… Tina zou het dan ook niet gek vinden als de sponsor naar De Oranjezondag zou willen overstappen. De komende weken zullen erg belangrijk zijn voor Wilfred Genee. Dit zal bepalen hoelang Veronica Offside nog op tv zal komen. Of hoe snel het programma zal moeten stoppen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!