Wie is Eurovisie Songfestival-ster Edsilia Rombley ook alweer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Edsilia Francisca Rombley is een Nederlands zangeres en presentatrice. Edsilia werd bekend bij het grote publiek door haar deelname aan Soundmixshow en het Eurovisie Songfestival.

Edsilia Rombley bij het Eurovisie Songfestival

De destijds 20-jarige Edsilia Rombley behaalde in 1998 met het nummer ‘Hemel en aarde’ de vierde plaats op het Eurovisie Songfestival. Dit was in deze tijd het beste Nederlandse resultaat sinds de winst van Teach-In in 1975. Hiernaast bereikte Edsilia Rombley met dit nummer de twaalfde plaats van de Nederlandse Top 40. In 1999 mocht de zangeres tijdens het Eurovisie Songfestival namens Nederland de punten doorgeven. Op 10 mei 2007 vertegenwoordigde de brunette Nederland in de halve finale van het songfestival. Edsilia Rombley eindigde helaas op de 21’ste plaats en ging dus ook niet door naar de finale. Op de totale ranglijst kwam ze op een 35’ste plaats terecht, van de 42 deelnemers. Bij het Eurovisie Songfestival van dit jaar komt de grote wens van Edsilia Rombley uit. Ze mag samen met onder andere Chantal Janzen, Nikkie de Jager en Jan Smit het Songfestival presenteren.

Lees ook 2 opvallende dingen aan de Eurovisie Songfestival-jurk van Chantal Janzen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Edsilia Rombley (@edsiliarombley)

Foto’s van Edsilia op Instagram

Als een echte bekende Nederlander betaamt, deelt Edsilia Rombley geregeld foto’s op Instagram. De inmiddels 43-jarige Edsilia is sinds 1 september 2006 getrouwd met de schrijver van haar songteksten, Tjeerd Oosterhuis. Samen heeft het stel twee dochters. Ook het privéleven van Edsilia Rombley is uitgebreid te bewonderen op haar Instagram. Edsilia plaatst met volle trots foto’s van haar dochters en geeft haar bijna 90.000 volgers graag een kijkje achter de schermen van het Songfestival.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Edsilia Rombley (@edsiliarombley)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.