Wie is Eurovisie Songfestival-ster Edsilia Rombley ook alweer?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Edsilia Francisca Rombley is een Nederlands zangeres en presentatrice. Edsilia werd bekend bij het grote publiek door haar deelname aan Soundmixshow en het Eurovisie Songfestival.

Edsilia Rombley bij het Eurovisie Songfestival

De destijds 20-jarige Edsilia Rombley behaalde in 1998 met het nummer ‘Hemel en aarde’ de vierde plaats op het Eurovisie Songfestival. Dit was in deze tijd het beste Nederlandse resultaat sinds de winst van Teach-In in 1975. Hiernaast bereikte Edsilia Rombley met dit nummer de twaalfde plaats van de Nederlandse Top 40. In 1999 mocht de zangeres tijdens het Eurovisie Songfestival namens Nederland de punten doorgeven. Op 10 mei 2007 vertegenwoordigde de brunette Nederland in de halve finale van het songfestival. Edsilia Rombley eindigde helaas op de 21’ste plaats en ging dus ook niet door naar de finale. Op de totale ranglijst kwam ze op een 35’ste plaats terecht, van de 42 deelnemers. Bij het Eurovisie Songfestival van dit jaar komt de grote wens van Edsilia Rombley uit. Ze mag samen met onder andere Chantal Janzen, Nikkie de Jager en Jan Smit het Songfestival presenteren.

Lees ook 2 opvallende dingen aan de Eurovisie Songfestival-jurk van Chantal Janzen

Foto’s van Edsilia op Instagram

Als een echte bekende Nederlander betaamt, deelt Edsilia Rombley geregeld foto’s op Instagram. De inmiddels 43-jarige Edsilia is sinds 1 september 2006 getrouwd met de schrijver van haar songteksten, Tjeerd Oosterhuis. Samen heeft het stel twee dochters. Ook het privéleven van Edsilia Rombley is uitgebreid te bewonderen op haar Instagram. Edsilia plaatst met volle trots foto’s van haar dochters en geeft haar bijna 90.000 volgers graag een kijkje achter de schermen van het Songfestival.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...