Wie is de mooiste vrouw met een accentje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Máxima is ontzettend populair, maar voor sommige Nederlanders soms moeilijk te verstaan, zo bleek uit een recent onderzoek. Die twee dingen gaan vaak hand in hand: een vrouw met een accent is soms onverstaanbaar, maar daardoor wél onweerstaanbaar. Tijd om vier van onze favoriete ‘onverstaanbare’ vrouwen tegenover elkaar te zetten. Wie is jouw favoriet?

[poll id=”48″]

Ilse de Lange

och, wat mooooi! De muzikale blondine uit Almelooo is één van de vier kandidaten, die strijden om de titel ‘Mooiste vrouw met een accentje’. Na al haar succes heeft Ilse de Lange deze nominatie dan ook wel dik verdiend. De kans bestaat echter wel dat dit prachtige accentje van Ilse, wel wat in kracht gaat afnemen. De blondine woont namelijk met manlief Bart in het Gooi. Die harde ‘G’ zal helaas dus niet te lang op zich laten wachten…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ilse DeLange (@ilsedelangemusic) op

Koningin Máxima

Als we het over prachtige vrouwen met een accentje hebben, mag onze Koningin Máxima natuurlijk niet ontbreken. De ‘pragtiege’ vrouw van Willem-Alexander heeft onze harten dan ook zeker weten te veroveren met haar zwoele Argentijnse accent. Dat een vrouw van haar statuur soms onverstaanbaar is nemen we als trouwe onderdanen graag voor lief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Queen Máxima (@maximaqueen) op

Sylvie Meis

Kandidate nummer drie betreft niemand minder dan Frau Sylvie Meis. Deze dame woont inmiddels al jaren in Deutschland en heeft daar dan ook een subtiel Duits accentje aan über gehouden. Nu ze ook getrouwd is met de volledig Deutsche Niclas Castello gaat dat charmante accentje waarschijnlijk steeds hoorbaarder worden…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Britt Dekker

Last but zeker not least is daar nog de hoogblonde, praatgrage Britt Dekker. Het bekendste paardenmeisje van Nederland staat naast haar heerlijke opmerkingen ook bekend om dat niet te missen Purmerendse accent. Een accentje dat Elise Schaap nog heerlijk wist te imiteren in de TV Kantine afgelopen jaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!