Sylvie Meis

Influencer Sylvie Meis

Sylvie Meis, wie kent haar niet?! Waar de blondine vroeger bekend stond als de vrouw van, tegenwoordig promoveert ze de mannen met wie ze een relatie begint zelf tot bekendheden.

Carrière Sylvie Meis

Sylvie, die voluit Sylvie Françoise Meis heet, is in 1978 geboren in Breda. Alhoewel ze een opleiding richting personeel & arbeid volgde, besloot ze zich tóch te richten op een televisiecarrière. Deze carrière begon met een kleine figurantenrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Al snel groeide Sylvie door en presenteerde ze shows voor MTV en het toenmalige TMF.

Sylvie & Rafael van der Vaart

Sylvie Meis werd echter pas écht bekend onder het grote publiek, toen ze in 2003 een relatie kreeg met voetballer Rafael van der Vaart. De twee stapten in juni 2005 in het huwelijksbootje en kregen één zoon Damián.

Vriend van Sylvie Meis

Sylvie is sinds 2019 verloofd met haar vriend Niclas Castello, een Duitse kunstenaar.

Sylvie op YouTube

Ja ja, goed nieuws voor de Sylvie fans onder ons, die maar geen genoeg van haar kunnen krijgen: jullie kunnen Sylvie nu ook bewonderen op YouTube. Haar YouTube filmpjes bestaan vooral uit make-up tutorials.

Nieuws

Foto: Sylvie Meis is onherkenbaar met rode lippenstift en piepklein jurkje

Sylvie Meis steelt de show. In een piepklein jurkje met haar haren strak naar achteren ziet de blondine er op en top uit. Sylvie draagt knalrode lippenstift en is bijna onherkenbaar..

Foto: Zwetende Sylvie Meis staart verleidelijk in spiegel

Sylvie Meis is een van de meest verleidelijke presentatrices op deze wereld. Vandaar dat ze ook zo goed verleidelijk kan kijken. 

Foto: Sylvie Meis steelt de show met uitdagend pakje

Sylvie Meis trekt alle aandacht naar zich toe tijdens een van haar internationale shows. Hiervoor hoeft ze eigenlijk alleen maar minder en minder te doen. Correctie: aan te doen.

Video: Sylvie Meis laat zich aanraken achter de schermen

Het bloedmooi model en presentatrice Sylvie Meis laat zich achter de schermen van haar laatste opdracht nogal flink aanraken. Maar dat vindt ze stiekem wel fijn. 

Wauw: Sylvie Meis lijkt zichzelf niet op heerlijke foto

Sylvie Meis, ee kleine presentatrice lijkt op deze foto veel langer dan ze is! Zouden het die hoge hakken zijn, of heeft ze een truukje gebruikt?

Sylvie Meis laat tenen zien op foto in sportpakje

Sylvie Meis zit er maar is even goed voor in haar nieuwste fotoshoot. Ze toont veel, misschien wel te veel. De fotograaf protesteert gelukkig geen moment.

Foto: Verliefde Sylvie Meis poseert in doorzichtig shirtje

Sylvie Meis gaat het dak op. En wat voor een! Een van een mooi pand met uitzicht in de Italiaanse stad Venetië. Ze is daar met een doorzichtige reden en bijpassend topje.

Foto: Je raadt nooit de leeftijd van jarige Sylvie Meis

Sylvie Meis is en blijft een prachtige vrouw, ongeacht haar leeftijd. Met een streng regime op het gebied van eten en sporten, maar ook een prikje hier en daar, blijft de blondine eruit zien alsof ze eind twintig is. Toch moet Sylvie nu een schokkend aantal kaarsjes uitblazen voor haar verjaardag...
Sylvie Meis

Profiel

Geboortedatum: 13 april 1978
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Breda, Nederland
lengte: 1,58 meter
Beroep: presentatrice, actrice en model
Relatie: ja
Vriend: Niclas Castello
Ex-Partners: Rafael van der Vaart, Charbel Aouad, Bart Willemsen
Kinderen: Ja, zoon Damián Rafael van der Vaart
Broer: Daniel Meis
Ouders: Rita Meis (moeder) Ron Meis (vader)
Instagram: Sylvie Meis gebruikt Instagram onder de naam @sylviemeis

Foto's

Sylvie Meis
Sylvie Meis
Sylvie Meis