Sylvie Meis

Influencer Sylvie Meis

Internationaal gezien is Sylvie Meis misschien wel het bekendste Nederlandse model. Maar ze kan veel meer dan mooi zijn, Sylvie is namelijk ook presentatrice en actrice. Ze werd geboren op 13 april 1978 in Breda en groeide op in het nabijgelegen Zundert. Ze deed een studie in de richting Personeel & Arbeid, maar kwam er al snel achter dat haar echte interesse bij de televisiewereld lag. Ze was voor het eerst te zien in Goede Tijden Slechte Tijden, maar dit ging enkel om een figurantenrol. Wel was voor Sylvie helemaal duidelijk dat haar toekomst hier lag. In 1999 kreeg ze haar eerste rol als presentatrice toen ze bij Fox Kids aan de slag ging. Hiermee werd ze bekend genoeg dat ze in de serie Costa! de rol van Ice aangeboden kreeg. Vanaf dat moment waren alle ogen op Sylvie Meis gericht. Niet alleen op televisie, maar ook op de catwalk. Sylvie begon aan haar modellencarrière nadat ze uitgeroepen was tot één van de mooiste spelersvrouwen van het WK 2006.

Sylvie Meis modellencarrière en televisie

Sinds 2007 werkt Sylvie Meis voor een groot modellenbureau. Ze werd covergirl voor meerdere bekende magazines en catalogi. Nadat ze met Rafael van der Vaart naar Hamburg verhuisde vanwege zijn baan als voetballer bij HSV, begon Meis ook in Duitsland naam te maken. Na een paar gastoptredens in populaire spelshows, werd ze in 2008 jurylid bij een Duitse talentenshow., iets wat ze sindsdien altijd in enige vorm gedaan heeft. In Nederland is haar televisiecarrière sinds haar verhuizing nooit meer echt op gang gekomen. Inmiddels is ze in Duitsland bekend als presentatrice en model en heeft ze zelfs haar eigen ondergoed- en badmodelijn. In Nederland kennen we haar vooral als influencer via haar eigen sociale media kanalen.

Sylvie Meis relatie, partner en kinderen

Ze werd bekend bij het grote publiek als de vrouw van voetballer Rafael van der Vaart. Lange tijd was het dan ook niet Sylvie Meis, maar Sylvie van der Vaart. Samen kreeg het stel een zoon in 2006. In 2013 kondigden Sylvie en Rafael aan dat ze van elkaar gingen scheiden. Sindsdien heeft Sylvie veel relaties gehad. Het was op een gegeven moment zelfs zo erg dat haar medewerkers weddenschappen plaatsten hoe lang ze het met de volgende man uit zou houden. Zo was ze in 2017 verloofd met Dubaise zakenman Charbel Auoad, maar besloten ze datzelfde jaar uit elkaar te gaan. In 2020 leek Sylvie Meis dan toch haar ideale man gevonden te hebben in de Duitse kunstenaar Niclas Castello. Maar ook dit huwelijk hield geen stand. In februari 2023 werd bekend dat het stel ging scheiden.

Sylvie Meis Instagram

1,4 miljoen volgers blijven op de hoogte van alles wat Sylvie Meis doet via Instagram. De geweldige blondine plaatst vrijwel dagelijks een update waarin te zien is wat ze allemaal uitspookt. Sociale media is tegenwoordig natuurlijk dé manier om in contact met je fans te blijven en Sylvie weet precies hoe ze dat het beste doet. Foto’s in schaars geklede pakjes, of soms zelfs in haar ondergoed, Sylvie Meis weet heel goed wat haar fans graag zien en verwent ze graag. Wil jij ook niks missen van deze knappe dame? Je kunt Sylvie Meis volgen op Instagram via @sylviemeis.

Nieuws

Foto: Sylvie Meis gaat op zoek naar witte worst in knellend jurkje

Sylvie Meis heeft een bijzondere dag achter de rug. Ze heeft namelijk ontzettend genoten van hele grote witte worsten. 

Foto: Sylvie Meis gaat weer op mannenjacht, deelt foto waar niemand ‘nee’ tegen kan zeggen

Sylvie Meis is weer vrijgezel en laat menig mannenhart op hol slaan. Met dit soort foto's kan geen enkele man nee zeggen...

Yvonne Coldeweijer maakt nieuwe liefde Sylvie Meis met grond gelijk: ‘Sullige man’

Yvonne Coldeweijer haalt genadeloos hard uit naar Sylvie Meis haar nieuwe liefde. De blondine zal niet kunnen waarderen wat Yvonne over haar schrijft..

Wow: Sylvie Meis is strakker dan ooit op verleidelijke zwembadfoto

De prachtige Sylvie Meis heeft weer een foto aan het zwembad gemaakt. Dat gebeurt wel vaker, maar deze is wel heel erg verleidelijk.

Sylvie Meis deelt bloedhete foto vermomd als schaars geklede Griekse godin

Sylvie Meis weet hoe ze de aandacht naar zich toe moet trekken. Met deze foto's laat ze iedereen watertandend achter. Deze moet je gezien hebben!

Foto: Er groeit een vreemd plukje haar op de voorgevel van Sylvie Meis

De ontzettend knappe blondine Sylvie Meis heeft met haar nieuwe foto de interesse gewekt van vele van haar fans. 

Foto: Sylvie Meis ligt dicht tegen knappe vriendinnen aan in minuscule

Als je dacht dat Sylvie Meis alleen al om van te smullen is, wacht maar totdat je dit overheerlijke kiekje met haar net zo knappe vriendinnen ziet! 

Foto: Sylvie Meis laat volgers dwars door haar jurkje heen kijken

Sylvie Meis heeft een heerlijk jurkje aan. Alleen dat jurkje laat weinig aan de verbeelding over. Sylvie laat alles zien!
Sylvie Meis

Profiel

Geboortedatum: 13 april 1978
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Breda, Nederland
Lengte: 1,58 meter
Beroep: Presentatrice, actrice en model
Relatie: Nee
Vriend: Geen
Afkomst: Gedeeltelijke Indische roots.
Ex-Partners: Rafael van der Vaart, Charbel Aouad, Bart Willemsen, Niclas Castello
Kinderen: Ja, zoon Damián Rafael van der Vaart
Broer: Daniel Meis
Ouders: Rita Meis (moeder) Ron Meis (vader)
Instagram: Sylvie Meis gebruikt Instagram onder de naam @sylviemeis

Foto's

Sylvie Meis
Sylvie Meis
Sylvie Meis