Weervrouw Jennifer Faber stopt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Faber stopt

Na Helga van Leur vertrekt er weer een RTL-weervrouw…

Nadat Helga van Leur vorig jaar na 20(!) jaar stopte als weervrouw bij RTL, raakte de zender deze weeg nóg een geliefde weervrouw kwijt! Jennifer Faber, die een paar jaar geleden nog het nieuws haalde door luidkeels ‘f**k‘ te roepen tijdens het weerbericht, heeft na vier jaar RTL haar baan opgezegd. Niet om met pensioen te gaan, Jennifer is immers pas 37, maar voor de liefde!

Jennifer kwam onlangs een vriend van vroeger tegen, en de vonk sloeg flink over! Na een paar maandjes daten en samen op vakantie besloot ze bij hem in te trekken. Leuk voor Jennifer, maar minder leuk voor RTL: haar vriend woont in Nieuw-Zeeland. Emigreren dus! Bij een nieuw leven hoort ook een nieuwe baan. Jennifer wil graag les gaan geven in haar nieuwe thuisland.

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Gerelateerde berichten