Waarom Wilfred genee de perfecte presentator voor De Oranjezomer is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vanaf donderdagavond 10 juni start de nieuwe tijdelijke talkshow Oranjezomer. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaat de komende twee maanden niet elke week, maar elke dag met elkaar om tafel om de sport te bespreken. Naast het EK, de Tour de France en Olympische Spelen gaat het bekende ‘Veronica Inside’-trio het ook regelmatig hun ongezouten mening over showbiz, tv en andere actualiteiten geven. In totaal zitten de heren 62 dagen samen aan tafel deze zomer. Ze zelf hebben er vertrouwen in en denken de klus tot een goed einde te brengen. Vooral Wilfred Genee barst van het vertrouwen! Logisch ook, de man is dé aangewezen persoon voor zo’n tv-marathon.

De Oranjezomer is net VI

Wilfred Genee heeft zin in om de aankomende zomer samen met zijn vaste collega’s Johan Derksen en René van der Gijp aan tafel te zitten. Het programma De Oranjezomer zal dagelijks te zien zijn van 20:00 tot 20:45 uur en dan van 22:50 tot de klok van twaalf. Zoals we van de mannen gewend zijn nemen ze geen van drie een blad voor de mond. “Het wordt onze eigen invulling en je weet nooit van tevoren hoe dat gaat uitpakken. Maar het belooft leuke televisie te worden.” Dat de heren kiezen voor zo’n intensieve samenwerking verbaast menig VI-kijker. Iedereen kan zich de bewuste racisme-uitzending nog wel herinneren, waarin de inmiddels veelbesproken ruzie tussen Derksen, Van der Gijp en Genee ontstond. Of er nóg zo’n relletje aan zit te komen deze zomer? Zet je maar schrap, als deze mannen (te) lang bij elkaar zitten ontstaat er uiteindelijk altijd vuurwerk. Als het saai dreigt te worden, weet je zeker dat Wilfred Genee wat olie op het nauwelijks aangewakkerde vuurtje gooit voor de kijkcijfers!

Lees ook EK 2021: De mooiste wedstrijden in de poulefase

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veronica Inside (@veronica.inside)

De invulling van De Oranjezomer

Oranje zomer speelt zich de eerste vier weken af op slot Zeist, waar Wilfred Genee ook nog in de ochtenden zijn radioprogramma Veronica inside maakt. Vervolgens verhuizen de mannen vier weken naar Droompark De Zanding in Otterlo. Ook Hélène Hendriks is te bewonderen als vliegende keep en levert dagelijks bijdrages voor de uitzending. Genee is dus hard nodig aan tafel, aangezien Johan en René regelmatig afgeleid zullen worden door de blonde presentatrice. Daarnaast schuift Michael Boogerd tijdens de Tour de France dagelijks aan om de etappes van commentaar te voorzien.

Een opvallend feitje is de naam van het programma. De naam VI is nog altijd eigendom van Voetbal International, en het voetbalblad wil geen toestemming verlenen om die naam te mogen gebruiken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veronica Inside (@veronica.inside)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.