Vivienne van den Assem deelt opvallende foto van drie heerlijke minuten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem geniet van het kleine beetje zon dat ze kan pakken. Drie minuten lang weet ze volledig tot rust te komen. 

Presentatrice Vivienne van den Assem weet even een heerlijk momentje voor zichzelf te pakken. In het stralende zonnetje staat ze volledig ontspannen erbij. Voor drie minuten lang weet Vivienne, met koffie in de hand, haar geluksmomentje te pakken. En ze raadt iedereen aan om hetzelfde te doen. In het felle zonlicht zie je pas hoe mooi Vivienne eigenlijk is. En hoewel het vroeg is, mag dat de pret niet drukken. Aangezien Vivienne met een grote glimlach op de foto staat.

Lees ook: Foto: De allermooiste Boulevard-outfits van RTL-presentatrice Vivienne van den Assem

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Vivienne van den Assem heeft intense blik op intieme foto

Behalve heel lief in de zon staan, kan Vivienne nog veel meer. Zo heeft ze een vrij intense blik die ze maar al te graag inzet op de foto. En die zwoele blik zorgt voor flink wat reactie bij haar volgers. die zijn maar wat blij met de spannende foto van Vivienne en vinden het ontzettend leuk dat ze dit moment met haar volgers wilt delen. Vivienne houdt wel van een complimentje en vindt het dus op haar beurt helemaal niet erg om een leuke foto te delen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Vivienne heeft een prachtige lach op deze foto

Ze is een presentatrice met een bijzonder mooie lach. Vivienne haar lach is een van de meest bijzondere eigenschappen die ze bezit. Er zijn maar weinig vrouwen in Nederland met een lach zo mooi als die van Vivienne. Daarom moet Vivienne koste wat het kost gekoesterd worden. Er komen namelijk maar weinig vrouwen voorbij als zij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VIVIENNE (@viviennevandenassem)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed.