Vivienne van den Assem deelt opvallende foto van drie heerlijke minuten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem geniet van het kleine beetje zon dat ze kan pakken. Drie minuten lang weet ze volledig tot rust te komen. 

Presentatrice Vivienne van den Assem weet even een heerlijk momentje voor zichzelf te pakken. In het stralende zonnetje staat ze volledig ontspannen erbij. Voor drie minuten lang weet Vivienne, met koffie in de hand, haar geluksmomentje te pakken. En ze raadt iedereen aan om hetzelfde te doen. In het felle zonlicht zie je pas hoe mooi Vivienne eigenlijk is. En hoewel het vroeg is, mag dat de pret niet drukken. Aangezien Vivienne met een grote glimlach op de foto staat.

Lees ook: Foto: De allermooiste Boulevard-outfits van RTL-presentatrice Vivienne van den Assem
Vivienne van den Assem heeft intense blik op foto

Behalve heel lief in de zon staan, kan Vivienne nog veel meer. Zo heeft ze een vrij intense blik die ze maar al te graag inzet op de foto. En die zwoele blik zorgt voor flink wat reactie bij haar volgers. die zijn maar wat blij met de spannende foto van Vivienne en vinden het ontzettend leuk dat ze dit moment met haar volgers wilt delen. Vivienne houdt wel van een complimentje en vindt het dus op haar beurt helemaal niet erg om een leuke foto te delen.
Vivienne heeft een prachtige lach op deze foto

Ze is een presentatrice met een bijzonder mooie lach. Vivienne haar lach is een van de meest bijzondere eigenschappen die ze bezit. Er zijn maar weinig vrouwen in Nederland met een lach zo mooi als die van Vivienne. Daarom moet Vivienne koste wat het kost gekoesterd worden. Er komen namelijk maar weinig vrouwen voorbij als zij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.