Video: Zusjes van OG3NE schudden met achterwerk tijdens afterparty op vreemde locatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zusjes Vol van OG3NE zijn weer volledig terug van weggeweest. Ze beperken hun verleidelijk danspasjes niet alleen tot het podium.

Lisa, Amy en Shelley Vol, ook beter bekend als de meidengroep OG3NE, is weer volop bezig met optredens geven door het hele land. Tijdens die optredens kunnen hun fans genieten van de geweldige zangkunsten van de drie getalenteerde zusjes, maar ook van hun verleidelijke dansmoves. En die pasjes laten ze niet alleen maar zien op het podium. Want ook als de dames klaar zijn met optreden weten ze er nog een feestje van te maken. Bijvoorbeeld in de lift, waar het drietal vrolijk verder gaat met het uitvoeren van hun dansroutine.

Lees ook: Lisa Vol deelt video van zusjes in kleedkamer OG3NE

Video van afterparty in de lift bevat spannende momenten

De video van de afterparty die de meiden van OG3NE in de lift hadden, valt bij vele mensen erg goed in de smaak. Zo zijn de dames lekker spontaan aan het bewegen, maar zijn er ook genoeg momenten dat ze even goed hun in de strijd gooien. En dat wordt natuurlijk erg gewaardeerd. Ze weten dan ook van elke ruimte een klein podium te maken. Niet heel gek dus, dat de zusjes bij zo veel mensen geliefd zijn. Het is namelijk altijd feest als je in de buurt bent van dit trio.

Lisa doet nog even extra wild met deze privé foto

Lisa is natuurlijk de oudste van de drie zusjes, maar daarom zeker niet minder leuk en spontaan. Integendeel, haar jongere zusjes kijken juist naar haar voor voorbeelden om meer wild en gek te doen. En Lisa wil best het goede voorbeeld geven. Dat doet ze op onderstaande foto met een lekker wild kapsel. Daarmee laat Lisa goed haar wilde kant zien. Als oudste van de drie zusjes werpt ze zich als een gevaarlijke leeuwin op het podium om haar zusjes bij te staan. Een kapsel zo wild als dit zorgt er gelijk voor dat mensen geïmponeerd raken door de beeldschone blondine.

Amy en Shelley nemen goede voorbeeld over van oudste OG3NE zus

Amy en Shelley weten zich ook altijd in spannende pakjes met wilde kapsels op het podium te begeven. Dat hebben ze vast en zeker afgekeken bij hun oudere zus Lisa. Van Lisa kunnen de twee dames veel leren. Maar ook kunnen ze met zijn drieën ontzettend hard lachen en plezier hebben. De knappe zusjes zijn vooralsnog onafscheidelijk.

OG3NE is ook op het podium erg verleidelijk met hun danspasjes

De dames van OG3NE zijn op het podium net zo verleidelijk, vrolijk en spontaan als buiten hun concerten om. Dat stiekeme dansen in de lift gebeurt ook gewoon voor het oog van honderden fans. Alleen zit er dan iets meer een bedoeling achter in plaats van lekker willekeurig op de maat bewegen. Maar de meiden van OG3NE zijn echte podiumdieren. Vanaf het moment dat ze opkomen verleiden ze hun publiek met de meest wilde danspasjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!