Video: Wind schudt jurkje Rose Bertram flink door elkaar tijdens hotel ontbijt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram laat zich van achteren filmen terwijl de flinke wind haar ochtendjas bijna weg blaast…

Rose Bertram laat haar achterkant goed bewonderen

Het prachtige, Belgische, model Rose Bertram, is ontzettend populair op haar sociale media. Zo heeft ze alleen al op Instagram bijna een miljoen volgers. 994 duizend zijn het er, om precies te zijn. Dat is natuurlijk helemaal geen gek voorkomen. De Vlaamse is een prachtige vrouw met een mooi koppie en een heerlijk lijf. Ze plaatst regelmatig foto’s en video’s op haar sociale media waar haar volgers, en wij, ontzettend blij van worden. Kort geleden plaatste ze een video in haar Instagram verhaal waarin ze even lekker aan het uitwaaien is op een balkon. Ze draagt een prachtige ochtendjas van een heel glanzend en, wat lijkt op een, zacht stofje. De wind waait hard en dat is te zien aan die prachtige ochtendjas. De harde vlagen blazen de dunne stof bijna van het lijf van Rose af. De blondine gebruikt het moment om die mooie ochtendjas te promoten, want het is niet zomaar een ochtendjas. Nee, het is háár ochtendjas. Dat is duidelijk te zien aan haar naam die op de achterkant staat. Daarbij is het uitzicht vanaf het balkon ook nog eens om van te dromen. Al met al een heerlijke video weer!

Rose Bertram geniet van vrouw in kleinste topje óóit

Wie Rose Bertram een beetje volgt op haar sociale media, weet intussen wel dat ze op vakantie is. Ze is even vertrokken uit ons kikkerlandje en heeft de zon en zee opgezocht. Aan de video hierboven is dat ook wel te zien. Wij geven haar groot gelijk, want het is hier maar regenachtig in Nederland. Bij een zon en zee vakantie hoort natuurlijk niks minder dan een dansje en een drankje. Daar doet Rose uiteraard lekker aan mee! Ze plaatst een video op haar verhaal van een dj die lekkere deuntjes aan het draaien is. Het is echter niet zomaar een dj. De dj is een prachtige vrouw in een superklein topje. Het gele, dunne stofje houdt nog maar net haar lekkere voorgevel bij elkaar. Over haar gele minitopje heen heeft ze een wit jasje aangetrokken en om de hele outfit af te maken heeft ze ook nog een witte strik in haar haar. Daarbij draagt ze een grote, bruine zonnebril. Ze hobbelt op en neer op haar eigen muziekjes waardoor haar meloenen lekker mee bewegen.

Rose Bertram buigt naar voren en geeft kusje aan de camera

De blondine heeft een heerlijk bootritje gehad waar ze een ontzettend kort en verleidelijk jurkje voor had aangetrokken. De rug van de jurk is helemaal open en het rokje is lekker kort. Ze wordt van achteren gefilmd door een vriendin en Rose haar reactie daarop is om naar voren te buigen en een lief kusje aan de camera te geven. Met dit soort video’s steelt dit Vlaamse model alle mannenharten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!