Video: Vriendin trakteert Rico Verhoeven op onvergetelijke nacht in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vriendin van Rico Verhoeven is niet vies van een avontuurtje in de slaapkamer! Het is nog maar de vraag of Rico daar wel zo blij mee is…

Rico Verhoeven heeft nu al een tijdje een relatie met zijn nieuwe vriendin Naomy van Beem. Deze prachtige blondine is er achter gekomen dat de kickbokser, die in de kickboksring nergens voor terugdeinst, niet bepaald een held is in het donker! Daar maakt Naomy dankbaar gebruik van. Nu maar hopen dat zijn tegenstanders hier geen lucht van krijgen…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico Verhoeven kan niet slapen dankzij Naomy van Beem

In een nieuwe video op het Instagramkanaal van Rico Verhoeven zie je hoe zijn vriendin Naomy van Beem hem keihard te grazen neemt in de slaapkamer. De kickbokser geeft zijn vriendin een kusje voor het slapengaan. Het licht gaat uit, Rico pakt z’n telefoon om nog even zijn laatste berichtjes te lezen. Ineens hangt Naomy, die een seconde geleden plat lag, boven z’n schouder met haar ogen wagenwijd open. Een horrorfilm is er niks bij! Rico schrok zich natuurlijk helemaal kapot. Snel deed hij het licht weer aan, maar zijn vriendin lag plots weer heel vredig te slapen! Toen Rico Verhoeven het licht weer uit deed gebeurde het nóg een keer. Geen wonder dat Rico geen oog meer dicht doet in z’n eigen slaapkamer!

Uiteindelijk is het natuurlijk een grap van het stel. Rico Verhoeven zijn volgers kunnen er dan ook enorm om lachen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Wie is de vriendin van Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven heeft sinds het begin van 2022 een nieuwe vriendin. Wie is deze dame? De nieuwe vriendin van de kickbokser heet Naomy van Beem. Naomy van Beem is een personal trainer en businessvrouw. Naomy heeft een zoon uit een andere relatie en is met haar zoontje ook al eens te zien geweest in het programma Steenrijk, Straatarm. Waar Rico Verhoeven eerst nog nadrukkelijk werd gelinkt aan bekende vrouwen zoals Yolanthe Cabau en Gaby Blaaser, is fitgirl Naomy van Beem er met de kickbokser vandoor gegaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

Rico Verhoeven vecht tegen Hesdy Gerges

Rico Verhoeven gaat het 29 oktober opnemen tegen oude bekende Hesdy Gerges. Het is geen gevecht voor de Glory titel, maar dat maakt het niet minder spannend voor de kijker. Dit is weer het eerste gevecht voor Rico sinds oktober 2021, toen Rico tegen Jamal Ben Saddik vocht. Pas in 2023 zou Rico weer gaan vechten voor Glory en dus zijn titel verdedigen. Het is niet voor het eerst dat Rico Verhoeven oog in oog gaat staan met Hesdy Gerges. De twee mannen hebben al drie keer eerder samen in de ring gestaan. Alle drie de keren kwam de Brabantse wereldkampioen als winnaar uit de strijd.

Rico ruziet met Hesdy Gerges tijdens persconferentie

De meest memorabele confrontatie tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges vond niet plaats in de boksring, maar tijdens een persconferentie. Nadat Rico had gewonnen van Badr Hari, kwam Hesdy Gerges als ongenode gast de persconferentie van Rico Verhoeven verpesten. Hij riep meerdere keren dat Badr Hari veel beter was. Uiteindelijk werd Rico Verhoeven furieus en schold hij Hesdy Gerges uit voor “pannenkoek”. Rico is in ieder geval al flink aan het trainen om Hesdy Gerges zijn mond te snoeren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.