Video: Verleidster Jessica Mendels deelt vergeten video van zeer pikante scène

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jessica Mendels is een prachtige Nederlandse presentatrice, actrice en kinderboekschrijfster. Ze heeft eventjes geleden een comeback gemaakt, maar deelt nu een pittige video van haar jonge jaren…

Jessica Mendels gaat uit de kleren in deze video

Jessica kennen we als presentatrice op televisie, maar veel mensen zijn vergeten dat zij lange tijd geleden, in 2003, ook een rol heeft gehad in de razend populaire televisieserie Goede Tijden Slechte Tijden. In de serie speelde ze de rol van Cynthia de Vries. Ze plaatst een video van één van de scènes waarin ze zelf gespeeld heeft. In de scène zijn zij en haar tegenspeler Milan gestrand in een hutje in de bergen. Ze kunnen er niet weg vanwege de dikke laag sneeuw die buiten de deur ligt. Cynthia ziet een kans om Milan te verleiden. Ze vertelt aan hem dat ze in bad gaat en vraagt of hij meegaat. Milan moet lachen en zegt dat hij geen ruzie wil krijgen met haar vriend. Cynthia vertelt dat die jongen helemaal niet haar vriend is en dat ze niet geloofd in vaste relaties. Vervolgens staat ze op en begint ze zich uit te kleden. Eerst gaat het vest uit, dan haar broek. Als laatst trekt ze haar T-shirt uit. Er blijft weinig kleding over waardoor ze weinig aan de verbeelding overlaat over haar lichaam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jessicamendels)

Jessica Mendels maakt zoetigheid zonder suiker

Sinds een tijdje is Jessica bezig met haar eigen projectje. Ze heeft zelf diabetes (type MODY) en daardoor eet ze geen tarwe en geraffineerde suiker meer. Dit kan een dieet best lastig maken op zijn tijd. Jessica heeft er alle ervaring mee en wil het graag makkelijker maken voor mensen die, om welke redenen dan ook, geen suiker en tarwe mogen eten. Dat doet ze doormiddel van haar eigen blog. Hier plaatst ze regelmatig nieuwe suikervrije, tarwevrije en zuivelvrije recepten. In een recente post laat ze weten dat ze bezig is met een project om een bundel van al haar lekkerste recepten uit te mogen geven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jessicamendels)

De Alleskunner VIPS

In het vorige seizoen van De Alleskunner deed Jessica Mendels met hoge trots mee. Die trots was terecht, want ze won de titel van ‘Alleskunner’. In het nieuwe seizoen doen een heleboel bekende Nederlanders mee. Vandaar dat dit dan ook de ‘vips’ versie is. In dit seizoen doet er een record aantal deelnemers mee, namelijk: 68 mensen! De spelers worden uitgedaagd met allerlei verschillende opdrachten die in eersten instantie ontzettend makkelijk lijken, maar onder tijdsdruk een stuk lastiger zullen blijken. Gelukkig gaat het niet om wie het beste is met de opdrachten. Alleen degene die de opdracht het aller slechtst uitvoert, moet eerder het programma verlaten. Het wordt dus per ronde steeds spannender. Het programma is te zien op SBS6 én op KIJK.nl.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jessicamendels)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...