Video: Verleidster Jessica Mendels deelt vergeten video van zeer scène

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jessica Mendels is een prachtige Nederlandse presentatrice, actrice en kinderboekschrijfster. Ze heeft eventjes geleden een comeback gemaakt, maar deelt nu een pittige video van haar jonge jaren…

Jessica Mendels gaat uit de kleren in deze video

Jessica kennen we als presentatrice op televisie, maar veel mensen zijn vergeten dat zij lange tijd geleden, in 2003, ook een rol heeft gehad in de razend populaire televisieserie Goede Tijden Slechte Tijden. In de serie speelde ze de rol van Cynthia de Vries. Ze plaatst een video van één van de scènes waarin ze zelf gespeeld heeft. In de scène zijn zij en haar tegenspeler Milan gestrand in een hutje in de bergen. Ze kunnen er niet weg vanwege de dikke laag sneeuw die buiten de deur ligt. Cynthia ziet een kans om Milan te verleiden. Ze vertelt aan hem dat ze in bad gaat en vraagt of hij meegaat. Milan moet lachen en zegt dat hij geen ruzie wil krijgen met haar vriend. Cynthia vertelt dat die jongen helemaal niet haar vriend is en dat ze niet geloofd in vaste relaties. Vervolgens staat ze op en begint ze zich uit te kleden. Eerst gaat het vest uit, dan haar broek. Als laatst trekt ze haar T-shirt uit. Er blijft weinig kleding over waardoor ze weinig aan de verbeelding overlaat over haar .
Jessica Mendels maakt zoetigheid zonder suiker

Sinds een tijdje is Jessica bezig met haar eigen projectje. Ze heeft zelf diabetes (type MODY) en daardoor eet ze geen tarwe en geraffineerde suiker meer. Dit kan een dieet best lastig maken op zijn tijd. Jessica heeft er alle ervaring mee en wil het graag makkelijker maken voor mensen die, om welke redenen dan ook, geen suiker en tarwe mogen eten. Dat doet ze doormiddel van haar eigen blog. Hier plaatst ze regelmatig nieuwe suikervrije, tarwevrije en zuivelvrije recepten. In een recente post laat ze weten dat ze bezig is met een project om een bundel van al haar lekkerste recepten uit te mogen geven.
De Alleskunner VIPS

In het vorige seizoen van De Alleskunner deed Jessica Mendels met hoge trots mee. Die trots was terecht, want ze won de titel van ‘Alleskunner’. In het nieuwe seizoen doen een heleboel bekende Nederlanders mee. Vandaar dat dit dan ook de ‘vips’ versie is. In dit seizoen doet er een record aantal deelnemers mee, namelijk: 68 mensen! De spelers worden uitgedaagd met allerlei verschillende opdrachten die in eersten instantie ontzettend makkelijk lijken, maar onder tijdsdruk een stuk lastiger zullen blijken. Gelukkig gaat het niet om wie het beste is met de opdrachten. Alleen degene die de opdracht het aller slechtst uitvoert, moet eerder het programma verlaten. Het wordt dus per ronde steeds spannender. Het programma is te zien op SBS6 én op KIJK.nl.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!