Video: Roxeanne Hazes verdwijnt knuffelend in slaapkamer Nielson bij Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze maken er geen geheim van dat ze elkaar leuk vinden. In deze video van Beste Zangers zien we hoe de twee elkaar wel érg veel knuffelen in de slaapkamer van Nielson..

Het is al tijden gezellig tussen Roxeanne Hazes en Nielson. Volgens Roxeanne is er zelfs sprake van een connectie zoals ze zelden gehad heeft.

Roxeanne Hazes en Nielson ‘knuffelen wat af’

Op haar Instagram plaatste ze een enorm lang bericht om te vertellen wat Nielson voor haar betekent. In dat bericht worden woorden gebruikt als ‘zielsmaatje’, ‘onverwoestbare band’ en ‘intens en hopelijk voor altijd’. Het is dus een goede combinatie, die twee. Op de bijbehorende foto’s is te zien hoe de twee elkaar diep in de ogen kijken en samen ontzettend veel lachen. Het voelt als méér dan vriendschap. Ook in de nieuwste preview van Beste Zangers is te zien hoe close de twee zijn. Nielson wordt opgehaald in zijn slaapkamer door Roxeanne, waar ze elkaar vervolgens een flinke knuffel geven. Roxeanne en Nielson ‘knuffelen wat af’, zo zegt de zanger zelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes)

Nielson centraal in nieuwe Beste Zangers aflevering

Elke aflevering staat in het teken van één van de zangers. Ditmaal is Nielson aan de beurt. De zanger die bekend is geworden van hits als Sexy Als Ik Dans en Ijskoud mag nu toekijken hoe zijn collega’s met zijn muziek omgaan. Dat zal ongetwijfeld weer voor emotionele momenten zorgen. Zeker als je de band tussen Roxeanne Hazes en Nielson ziet, is het niet ondenkbaar dat het optreden van de dochter van André Hazes voor een traantje bij Nielson gaat zorgen. In ieder geval is op de preview te zien dat iedereen er zin in heeft. Nielson zelf is een beetje zenuwachtig voor wat er komen gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beste Zangers (@bestezangers)

Beste Zangers komt met ‘grote’ aankondiging

Dagen lang stonden de Instagram verhalen van Beste Zangers er mee vol. Er kwam groot nieuws aan. Opgewonden wachtten de fans af. Wat zou er zo’n groot nieuws kunnen zijn dat het zo’n opbouw van spanning verdiende. Het bleek te gaan om de line-up van Beste Zangers Live. In deze live show kunnen fans hun idolen uit de Beste Zangers eindelijk zelf op het podium zien. Met zoveel artiesten zorgt dat natuurlijk voor een geweldig spektakel. Het nieuws was echter niet zo groot als verwacht en gehoopt door de fans. De line-up bestaat namelijk voornamelijk uit de deelnemers van dit seizoen. Grote namen uit afgelopen seizoenen ontbraken, terwijl fans die graag wél hadden gezien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beste Zangers Live (@bestezangerslive)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!