Video: Roxeanne Hazes verdwijnt knuffelend in slaapkamer Nielson bij Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze maken er geen geheim van dat ze elkaar leuk vinden. In deze video van Beste Zangers zien we hoe de twee elkaar wel érg veel knuffelen in de slaapkamer van Nielson..

Het is al tijden gezellig tussen Roxeanne Hazes en Nielson. Volgens Roxeanne is er zelfs sprake van een connectie zoals ze zelden gehad heeft.

Roxeanne Hazes en Nielson ‘knuffelen wat af’

Op haar Instagram plaatste ze een enorm lang bericht om te vertellen wat Nielson voor haar betekent. In dat bericht worden woorden gebruikt als ‘zielsmaatje’, ‘onverwoestbare band’ en ‘intens en hopelijk voor altijd’. Het is dus een goede combinatie, die twee. Op de bijbehorende foto’s is te zien hoe de twee elkaar diep in de ogen kijken en samen ontzettend veel lachen. Het voelt als méér dan vriendschap. Ook in de nieuwste preview van Beste Zangers is te zien hoe close de twee zijn. Nielson wordt opgehaald in zijn slaapkamer door Roxeanne, waar ze elkaar vervolgens een flinke knuffel geven. Roxeanne en Nielson ‘knuffelen wat af’, zo zegt de zanger zelf.
Nielson centraal in nieuwe Beste Zangers aflevering

Elke aflevering staat in het teken van één van de zangers. Ditmaal is Nielson aan de beurt. De zanger die bekend is geworden van hits als Als Ik Dans en Ijskoud mag nu toekijken hoe zijn collega’s met zijn muziek omgaan. Dat zal ongetwijfeld weer voor emotionele momenten zorgen. Zeker als je de band tussen Roxeanne Hazes en Nielson ziet, is het niet ondenkbaar dat het optreden van de dochter van André Hazes voor een traantje bij Nielson gaat zorgen. In ieder geval is op de preview te zien dat iedereen er zin in heeft. Nielson zelf is een beetje zenuwachtig voor wat er komen gaat.
Beste Zangers komt met ‘grote’ aankondiging

Dagen lang stonden de Instagram verhalen van Beste Zangers er mee vol. Er kwam groot nieuws aan. wachtten de fans af. Wat zou er zo’n groot nieuws kunnen zijn dat het zo’n opbouw van spanning verdiende. Het bleek te gaan om de line-up van Beste Zangers Live. In deze live show kunnen fans hun idolen uit de Beste Zangers eindelijk zelf op het podium zien. Met zoveel artiesten zorgt dat natuurlijk voor een geweldig spektakel. Het nieuws was echter niet zo groot als verwacht en gehoopt door de fans. De line-up bestaat namelijk voornamelijk uit de deelnemers van dit seizoen. Grote namen uit afgelopen seizoenen ontbraken, terwijl fans die graag wél hadden gezien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.