Video: Rico Verhoeven valt ineens beeldschone vriendin Naomy aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven deelt shockerende beelden via Instagram. De wereldkampioen kickboksen lijkt zijn bloedeigen vriendin te lijf te gaan. We hopen dat ze niet te veel last heeft van deze actie…

Rico Verhoeven deelt aparte beelden via Instagram. De kickbokser had het duidelijk even helemaal gehad met zijn vriendin, en besloot haar aan te vallen met een rol tape! Niet wat je in eerste instantie had verwacht bij Rico. Zou het haar van de blondine nog oké zijn, na deze roekeloze actie?

Rico Verhoeven gaat Naomy van Beem te lijf met tape

Rico Verhoeven kent men natuurlijk als een beleefde, bescheiden wereldkampioen kickboksen. De kickbokser ligt dan ook ontzettend goed bij het publiek en krijgt van veel mensen respect voor zijn sportieve prestaties. Hij staat dan ook bekend als een enorme vechtersbaas in de ring, maar daarbuiten een man met een klein hartje. Toch schoot hij hier – al is het uiteraard voor een TikTok filmpje – even flink uit zijn slof!

De video begint met het koppel dat rustig aan tafel zitten te eten. Rico pakt lekker zijn rust zonder telefoon, maar in tegenstelling tot vriendin Naomy, die de hele tijd met haar telefoon zit te spelen. Op een gegeven moment lijkt Rico Verhoeven dit gedrag helemaal zat te zijn, dus loopt hij naar een andere kamer om een rol ducktape te pakken. Met als gevolg dat hij het hoofd van Naomy heel vlug aan haar telefoon vast tapet. Het gaat hier natuurlijk om een grap, die ingestudeerd is voor een TikTok video. Echter lijken er wel volgers van de kickbokser te zijn die de grap er allemaal wat minder van inzien; “Not funny at all”, “Je kunt het ook gewoon vragen of iemand zijn telefoon wilt wegleggen tijdens het eten“.

Lees ook: Rico Verhoeven wordt helemaal wild van dit hete filmpje van vriendin Naomy

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Vriendin Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na video

De vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, ontvangt een hoop kritiek na een nieuwe video die ze online zette op TikTok. Op de video is te zien hoe de blondine in een peperdure straat uit een peperdure auto stapt om vervolgens maar een beetje voor de camera te wandelen. Dit leek bij haar volgers in het verkeerde keelgat te schieten; zij vinden dat ze teveel pronkt met het geld van haar vriend Rico. Verschillende ‘Juice channels’ zijn inmiddels ook op de hoogte van het feit dat Naomy niet helemaal lekker ligt bij volgers van Rico. Zij zijn kritisch op de manier waarop Naomy te koop loopt met haar rijkdom in de video’s. “Lekker belangrijk ook. Even laten zien dat je een paar centen hebt“, “Maar wat is je punt? Welke reactie wil je? Heb je buit? Of heeft je man buit?“, “Pas op dat je niet naast je voeten loopt“.

@naomyvanbeemLunchtime✨♬ sunet original – Schiopu Cristina

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!