Rico Verhoeven wordt helemaal wild van dit hete filmpje van vriendin Naomy

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De tong van Rico Verhoeven ligt haast op de grond wanneer hij deze pittige video van zijn vriendin, Naomy, voorbij ziet komen! Wij snappen dat wel.

Vriendin van Rico Verhoeven maakt Rico én volgers wild

Nederlandse kickbokser Rico Verhoeven heeft misschien wel de meest mooie vrouw van Nederland aan de haak geslagen. Naomy van Beem is een prachtige vrouw met een heerlijk lijf en een mooi gezichtje. Ze is fitnessgoeroe en deelt haar sportavonturen met haar volgers op haar Instagram. Ze is ontzettend gek op haar lieve vriend, Rico Verhoeven, en andersom is dat precies hetzelfde geval. Rico en Naomy zijn immens verliefd op elkaar en dat is te zien op hun beide Instagram pagina’s. Onlangs plaatste Naomy een video op haar Instagram. Niks geks, gewoon een video van zichzelf terwijl ze de trap af loopt in een hele strakke, zwarte jurk. Vervolgens loopt ze door de hal en is de open achterkant van haar jurk duidelijk te zien. In de reacties is direct te zien hoe gek Rico is op zijn liefje. Hij reageert met: “Out of this world”, met daarbij twee smileys met hartjesogen. Dat is niet waar het ophoudt, want Rico wil ontzettend graag aan de wereld laten zien dat Naomy zijn meisje is. Hij plaatst de video ook op zijn verhaal met een heel groot hartje eroverheen. De liefde die deze twee voor elkaar hebben is ontzettend aandoenlijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem is behalve de vriendin van Rico Verhoeven, ook erg knap in strak broekje

De prachtige Naomy van Beem is dus, zoals je hierboven kunt lezen, de vriendin van kickbokser Rico Verhoeven. Samen gaan ze regelmatig een dagje weg of op vakantie. Dat doen ze niet even in onze buurlanden. Nee, ze pakken vaak gelijk het vliegtuig om de zon op te zoeken. Kort geleden zijn ze ook weer met het vliegtuig weg geweest naar de Verenigde Staten. Dat wordt duidelijk wanneer Naomy een spiegelselfie plaats op haar Instagram waar ze de locatie bij heeft gezet. Ze verbleven in het Beverly Hills Hotel in Los Angeles. In de selfie heeft Naomy een heel kort en strak broekje aangetrokken. Daar bovenop draagt ze een heel strak en kort shirtje. De hele outfit is oranje. In het bijschrift zet Naomy dan ook: “Oranje is sowieso mijn kleur” en daar is iedereen het mee eens. In de reacties reageren mensen met hoe mooi ze de kleur bij haar vinden staan en hoe goed ze eruit ziet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem trekt strakste pakje ooit aan

Het lijf van Naomy van Beem is om van te dromen! Dat mag ook wel als je een fitnessgoeroe bent op het internet. Elke man droomt van een vrouw met een lichaam als dat van Naomy. Dat lijf weet ze maar al te goed te laten zien op haar Instagram. Een tijdje terug plaatste ze een foto in een heel strak pakje. Alle rondingen waren perfect te zien. Wat een plaatje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!