Video: Kijkers denken meteen Mol te ontmaskeren tijdens eerste aflevering WIDM

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? gaat bijna van start en de fans kunnen niet wachten. De echte fans denken zelfs de Mol al te ontmaskeren tijdens de eerste aflevering…

Wie is de Mol? gaat bijna van start

Goed nieuws voor alle Wie Is De Mol? fans; het nieuwe seizoen gaat over een aantal dagen van start. Iedereen staat te popelen om te kijken naar het nieuwe seizoen die veel lijkt te beloven. Zo hebben de opnames plaatsgevonden in het prachtige land Mexico. Ook lijkt er een behoorlijk thema aan dit seizoen te zijn verbonden, want er zijn tarotkaarten en andere spirituele dingen te zien in de teaser. De deelnemers bestaan zoals gewoonlijk uit hele Bekende Nederlanders, en wat minder Bekende Nederlanders. Het wordt weer een helse klus om uit te gaan vinden wie de Mol zal zijn dit jaar.

csm_Groepsfoto met Rik_942a965f0e

Trouwe kijkers denken nu al te weten wie de Mol is dit seizoen

Natuurlijk kunnen de trouwe kijkers van het programma van Wie Is De Mol? niet laten om alvast flink te speculeren wie de Mol zal zijn dit jaar. Een veelgenoemde is Kees de Spek, doordat hij normaal degene is die de boeven ontmaskerd. Ook komen er speculaties over een kaart die Kees van der Spek vastheeft, die zou onthullen dat hij de mol is van het nieuwste seizoen. Het gaat in ieder geval al helemaal los in de reacties onder de promotie video waar vaak verborgen hints in te vinden zijn. Bekijk de video hier.

Lees ook: Dit is waarom je goed op Anna Gimbrère moet letten tijdens Wie Is De Mol

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...