Video: Kijkers denken meteen Mol te ontmaskeren tijdens eerste aflevering WIDM

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? gaat bijna van start en de fans kunnen niet wachten. De echte fans denken zelfs de Mol al te ontmaskeren tijdens de eerste aflevering…

Wie is de Mol? gaat bijna van start

Goed nieuws voor alle Wie Is De Mol? fans; het nieuwe seizoen gaat over een aantal dagen van start. Iedereen staat te popelen om te kijken naar het nieuwe seizoen die veel lijkt te beloven. Zo hebben de opnames plaatsgevonden in het prachtige land Mexico. Ook lijkt er een behoorlijk thema aan dit seizoen te zijn verbonden, want er zijn tarotkaarten en andere spirituele dingen te zien in de teaser. De deelnemers bestaan zoals gewoonlijk uit hele Bekende Nederlanders, en wat minder Bekende Nederlanders. Het wordt weer een helse klus om uit te gaan vinden wie de Mol zal zijn dit jaar.

csm_Groepsfoto met Rik_942a965f0e

Trouwe kijkers denken nu al te weten wie de Mol is dit seizoen

Natuurlijk kunnen de trouwe kijkers van het programma van Wie Is De Mol? niet laten om alvast flink te speculeren wie de Mol zal zijn dit jaar. Een veelgenoemde is Kees de Spek, doordat hij normaal degene is die de boeven ontmaskerd. Ook komen er speculaties over een kaart die Kees van der Spek vastheeft, die zou onthullen dat hij de mol is van het nieuwste seizoen. Het gaat in ieder geval al helemaal los in de reacties onder de promotie video waar vaak verborgen hints in te vinden zijn. Bekijk de video hier.

Lees ook: Dit is waarom je goed op Anna Gimbrère moet letten tijdens Wie Is De Mol

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.