Dit is waarom je goed op Anna Gimbrère moet letten tijdens Wie Is De Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe WIDM-seizoen is nog niet begonnen, maar presentatrice Anna Gimbrère is nú al een van de meest besproken deelnemers…

Nieuw seizoen Wie Is De Mol zorgt voor veel ophef

Het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol staat om de hoek en dat betekent dat iedereen natuurlijk helemaal los gaat over de deelnemers. Het seizoen van WIDM is dit jaar opgenomen in het mooie Mexico. Zo start de groep in Mexico-stad en reizen ze daarna verder naar Merida en Bacalar, aan de Caribische zee. Het beloofd een spannend seizoen te worden met allerlei hints naar waarzegsters en tarotkaarten. Helaas zijn fans niet zo enthousiast over de deelnemers van dit jaar. Zo zijn het niet allemaal hele Bekende Nederlanders die meedoen, maar toch wel een aantal. Zo doet de bekende presentatrice Anna Gimbrère mee aan het seizoen en ook presentator Kees van der Spek en presentatrice Tooske Ragas. Dat zijn toch best bekende namen in ons land, dus het komt vast helemaal goed.

Kijker moet goed op Anna Gimbrère letten tijdens WIDM

Er zijn meerdere redenen waarom Anna Gimbrère goed in de gaten moet worden gehouden tijdens het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?, want deze vrouw heeft veel in haar mars. Zo is de presentatrice en wetenschapsjournalist behoorlijk bekend, want ze werd zelfs uitgeroepen tot Mediatalent van het jaar door de Volkskrant. Verder is de presentatrice ontzettend slim dus dat wordt oppassen voor de andere deelnemen. Anna Gimbrère heeft namelijk een master in theoretische natuurkunde op haar naam staan, en dat is geen makkelijke opleiding. Hiermee is Anna onder andere Wetenschapsjournalist geworden. Met deze kennis is Anna dan ook een hele geschikte kandidaat voor het sluwe spel door al haar onderzoekskwaliteiten. Zal de brunette misschien wel de winnares worden van het programma? Of het zou juist kunnen dat Anna de mol is, doordat ze iedereen veel te slim af is met al haar kennis. Verder is Anna ook een leuke verschijning en is ze niet op haar mondje gevallen. Dat is de perfecte combinatie voor een hele goede mol, want dan zal iedereen haar gelijk vertrouwen. Door Anna haar bekendheid staat ze in ieder geval al wat meer in de spotlights.

Anna Gimbrère stelt zichzelf voor in eerste beelden WIDM

Alle deelnemers, en de mol, van het nieuwe seizoen Wie Is De Mol hebben een korte introductie video op YouTube. De introvideo van Anna Gimbrère is te zien via onderstaande link. Uit de link wordt niemand misschien veel wijzer, maar het is best opvallend. Zo zegt Anna dat ze de mol gaat ontmaskeren, maar dan wordt ze juist onzeker. De brunette vertelt dat ze bang is dat ze zichzelf ‘jinxt’ door zulke uitspraken te doen. Vervolgens herpakt Anna zichzelf en zegt ze met meer vertrouwen dat ze de mol gaat pakken. Het kan dus alle kanten opgaan met de deelname van Anna aan het programma. Een ander opvallend beeld is een foto van Anna met Art op haar Instagram. Art is oud-presentator van WIDM, dus hij kan haar ontzettend veel tips hebben gegeven.

Bekijk de video hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.