Video: Jutta Leerdam laat zich beetnemen; vriend Jake Paul zit helemaal onder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Schaatsster Jutta Leerdam is stevig vastgepakt door Jake Paul. Maar dan zit Jake Paul opeens helemaal onder!

Onze bekende sportvrouw Jutta Leerdam heeft een relatie met Jake Paul, en de twee zijn dan ook niet bang om elkaar goed beet te pakken! Dan zien we opeens beelden van Jake Paul die helemaal onder zit! Wat is hier gaande?

Jutta Leerdam en Jake Paul kunnen niet van elkaar afblijven!

Onze schaatsster Jutta Leerdam heeft recent een post geplaatst op Instagram waarin we de blondine zien met Jake Paul voor zijn privéjet. Maar Jake Paul houdt Jutta wel erg stevig vast! Het lijkt erop dat ze elkaar niet willen loslaten… De twee zijn natuurlijk veel samen nu het schaatsseizoen voorbij is. Dus het is geen wonder dat ze elkaar goed beetpakken nu dat het kan! Ze zien er erg verliefd uit en doen bijna alles samen! In de comments zijn ook veel fans van Jutta die blij voor haar reageren zoals: ”Love deze lovers!”, ”Prachtig stel!”, ”Ja, onze Jutta is helemaal op hol geslagen!!”, ”Ik vind jullie zo leuk samen!” en ”Aww dit is so cute!”

Jutta Leerdam en Jake Paul hebben elkaar goed beet Jutta Leerdam en Jake Paul hebben elkaar goed beet

Waarom zit Jake Paul helemaal onder?

We zien op Jake Paul zijn Instagram dat zijn gezicht helemaal onder zit. En dan plaatst hij nog een foto waarbij zijn vader ook onder zit! Veel fans waren in de war en wisten niet wat er gaande was. Maar het blijkt dat ze bij een healing center zijn in Costa Rica. Je kan daar helemaal zen worden en voor Jake Paul en zijn vader Gregory Paul is dat blijkbaar door onder het modder te zitten! Dat is even een opluchting voor alle volgers, want het had net zo goed wat anders kunnen zijn… Het resort waar ze verblijven heeft grote suites met enorm hoge prijzen die al gauw boven de 9k gaan! Maar je krijgt er dan ook yogaklassen, meditatielessen en nog veel meer soorten workshops bij. Wat een luxe verblijf hebben ze toch uitgekozen! Ze moeten vast wel helemaal uitgerust terugkomen.

Klik hier om de video zelf te bekijken van Jake Paul die helemaal onder zit!

Jake Paul zit helemaal onder door Jutta Leerdam

Jake Paul gaat vechten tegen Mike Tyson

De bekende bokser Jake Paul durft het op te nemen tegen Mike Tyson, een van de beste en allergrootste boksers ooit! Iedereen voorspelt ook dat dit een enorm spannend gevecht gaat worden, want Jake Paul is best goed. Maar Mike Tyson heeft zoveel meer jaren ervaring en ook al is hij 57 jaar oud, het zal niemand verbazen als hij wint van Jake Paul. Het gevecht gaat plaatsvinden op 20 juli en fans kunnen niet wachten om te zien wie gaat winnen!

Meer zien van Jutta Leerdam of Jake Paul? Ga dan naar Instagram

Wil jij meer zien van  Jutta Leerdam? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina. Daar staan nog veel meer mooie foto’s van Jutta. Ook Jake Paul plaatst veel foto’s op zijn Instagram-kanaal dus kijk ook zeker eventjes daar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...