Video: Jennifer Ewbank smeert haar prachtige benen in en het is heerlijk om te zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat moet je toch zonder Jennifer Ewbank? op haar Instagram heeft ze haar volgers weer flink verleid met een geweldig filmpje van haar mooie vormen. 

Wat heeft Jennifer Ewbank nu voor ons in petto?

Jennifer Ewbank heeft onlangs een opvallende advertentie op haar Instagram geplaatst, waarin ze haar indrukwekkende, lange benen aan haar volgers laat zien. Hoewel het geen geheim was dat Jennifer over een mooi beschikt, deelt ze nu eindelijk het geheim achter haar prachtige benen met het grote publiek. Met een fijn zalfje smeert ze zichzelf in, en laat ze ook nog wat strijdwonden zien.

Waar kennen we Jennifer Ewbank van?

Op jonge leeftijd raakte Jennifer Ewbank al betrokken bij muziek. Nadat ze haar middelbare school had afgerond, besloot ze zich verder te verdiepen in muziek door een opleiding te volgen aan de Sound-academie in Hilversum. In 2010 had Jennifer al plannen om haar debuutalbum op te nemen, maar ze besloot om deel te nemen aan het programma The Voice of Holland. Hier kreeg ze de kans om onder de begeleiding van coaches Nick & Simon te zingen. Hoewel ze tijdens het programma veel kritiek ontving, wist ze toch de halve finales te bereiken en scoorde ze twee nummers die de Single Top 100 binnenkwamen. Haar concurrent Pearl Jozefzoon ging door naar de finale.

Zie ook: Foto: Jennifer Ewbank onthult in Better Than Ever eindelijk geheim achter verdwijning

Jennifer Ewbank heeft bloeiende carrière

Zangeres Jennifer Ewbank bracht haar debuutsingle “Line in a Song” uit in 2011, gevolgd door “Stars.” Haar album “London Tree,” vooral covers, kwam later dat jaar uit. Ze nam deel aan projecten met het Metropole Orkest en zong “There’s Us,” de titelsong voor de film Taped. In 2013 speelde ze Tinkerbell in Peter Pan – The Never Ending Story en werkte ze mee aan het Koningslied. Ze leende haar stem aan animatiefilms, waaronder Winx Club 3D: Magisch Avontuur en Monsters University. In 2023 verscheen ze in tv-programma’s zoals Secret Duets en trad ze op met haar nichtje Day in DNA Singers.

Wat doet Jennifer Ewbank nu?

Jennifer Ewbank, een Nederlandse singer-songwriter, was onlangs een finaliste in het populaire Nederlandse tv-programma Beter dan Ooit. De afgelopen jaren verwelkomde Jennifer samen met haar man Robin twee prachtige kinderen. Dit gaf haar de tijd om zich ook muzikaal te heroriënteren, waarbij ze ervoor koos om nummers te componeren in zowel het Engels als het Nederlands. Voor de komende tijd staan verschillende muziekuitgaven en tourdata gepland.

Zie ook: Kwetsbare Jennifer Ewbank neemt nog één keer groot risico in finale Better Than Ever

Mensen in de comments zijn fan van Jennifer Ewbank

Op haar Instagram postte Jennifer een leuke foto van haarzelf met een erg jurkje. En mensen hebben hier wel iets over te zeggen, zoals Ben: “Geweldig en wat een uitstraling: charmant en elegant!” Ook Ronny is helemaal om: “Woaw wat een mooie foto is dit van jou. groetjes van Ronny en je bent een schat en je hebt van die super gaaf laarzen aan.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!