Kwetsbare Jennifer Ewbank neemt nog één keer groot risico in finale Better Than Ever

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Ewbank mag deelnemen aan de finale van het programma Better than ever. Ze mag daarin nog een keer bewijzen dat ze een talentenjacht kan winnen. 

Jennifer Ewbank is een van de week-winnaars in het programma Better than ever en dat betekent dat ze een spannende tijd tegemoet gaat. In de laatste aflevering mag ze nu namelijk zingen voor een geldprijs. En dat kan de prachtige zangeres zeer goed gebruiken.  Ze heeft altijd veel last gehad van haar deelname aan talentenjacht, daarom neemt ze toch weer een risicootje. Maar wat gebeurt er als Jennifer straks niet op de eerste plaats eindigt? En wat zijn haar plannen na het porgramma?

Lees ook: Foto: Jennifer Ewbank onthult in Better Than Ever eindelijk geheim achter verdwijning
Valt Jennifer Ewbank na deze foto terug in een depressie?

Wat gebeurt er als deze mini-talentenjacht weer voorbij is? Jennifer heeft altijd erg veel last ondervonden van haar deelname aan The Voice of Holland en ook na het schandaal van laatst heeft Jennifer een verhaal of twee te vertellen. Toch probeert Jennifer het weer met haar deelname aan Better than ever. Maar wat gebeurt er als Jennifer niet de felbegeerde winst binnen weet te slepen? Valt ze dan gelijk terug in een soort depressie, omdat het haar weer niet gelukt is? Of ziet Jennifer dit straks als een extra aanknopingspunt om nog harder te gaan werken aan zichzelf en hogerop te komen als zangeres. Of misschien pakt ze wel gewoon de winst en speelt ze over een jaar in uitverkochte stadiums. Het kan soms raar lopen. Daarom is het afwachten wat er met Jennifer zal gebeuren, maar erg spannend is het in ieder geval wel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?