Kwetsbare Jennifer Ewbank neemt nog één keer groot risico in finale Better Than Ever

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Ewbank mag deelnemen aan de finale van het programma Better than ever. Ze mag daarin nog een keer bewijzen dat ze een talentenjacht kan winnen. 

Jennifer Ewbank is een van de week-winnaars in het programma Better than ever en dat betekent dat ze een spannende tijd tegemoet gaat. In de laatste aflevering mag ze nu namelijk zingen voor een geldprijs. En dat kan de prachtige zangeres zeer goed gebruiken.  Ze heeft altijd veel last gehad van haar deelname aan talentenjacht, daarom neemt ze toch weer een risicootje. Maar wat gebeurt er als Jennifer straks niet op de eerste plaats eindigt? En wat zijn haar plannen na het porgramma?

Lees ook: Foto: Jennifer Ewbank onthult in Better Than Ever eindelijk geheim achter verdwijning

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Ewbank (@jenniferewbank)

Valt Jennifer Ewbank na deze foto terug in een depressie?

Wat gebeurt er als deze mini-talentenjacht weer voorbij is? Jennifer heeft altijd erg veel last ondervonden van haar deelname aan The Voice of Holland en ook na het schandaal van laatst heeft Jennifer een verhaal of twee te vertellen. Toch probeert Jennifer het weer met haar deelname aan Better than ever. Maar wat gebeurt er als Jennifer niet de felbegeerde winst binnen weet te slepen? Valt ze dan gelijk terug in een soort depressie, omdat het haar weer niet gelukt is? Of ziet Jennifer dit straks als een extra aanknopingspunt om nog harder te gaan werken aan zichzelf en hogerop te komen als zangeres. Of misschien pakt ze wel gewoon de winst en speelt ze over een jaar in uitverkochte stadiums. Het kan soms raar lopen. Daarom is het afwachten wat er met Jennifer zal gebeuren, maar erg spannend is het in ieder geval wel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Ewbank (@jenniferewbank)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.

Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende badkleding. En daar raakt ze helemaal doorweekt!