Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Famke Louise deelt wederom weer een interessante video op haar Instagram. De brunette staat sinds kort weer meer in het publieke oog door haar deelname aan de realityshow Echte Meisjes In De Jungle. Ze heeft goed gebruik gemaakt van deze nieuwe aandacht en heeft daarom een leuke video gedeeld. Op de video loopt de prachtige zangeres met een modellenloopje en smeekende ogen uit een tankstation richting de camera. Dit alles terwijl zij ook hard zuigt aan het rietje van haar drankje. De brunette laat maar weer erg goed zien waarom mensen zo dol op haar zijn. Met haar comeback door het programma Echte Meisjes In De Jungle heeft Famke Louise opeens weer meer actieve volgers erbij. En die moet ze natuurlijk ook een beetje tevreden houden. Dan werkt zo’n mooie video natuurlijk erg goed.

Famke Louise

Famke houd zich stil bij reünie EMIDJ

Waar Famke Louise nogal op de voorgrond kwam met haar schreeuwende ruzie in de realityshow Echte Meisjes In De Jungle, houdt de zangeres zich opvallend stil tijdens de reünie. Deze kwam 26 februari op Videoland. Hierbij kregen de vrouwen voor het laatst de kans om al hun gal te spugen op elkaar. Op het moment dat haar gevraagd werd of zij nog boos was gaf ze alleen kort aan de ruzie uitgepraat te hebben. Opvallend in de aflevering was deelnemer Louisa Janssen. Deze tevens wat te oude vrouw voor dit programma, begon letterlijk bijna iedereen uit te schelden en belachelijk te maken.

Famke Louise is nog steeds erg mooi om te zien

De leuke zangers kan nog steeds erg goed voor de dag komen. Mensen waren een beetje bang dat Famke, nu ze wat minder vaak in beeld is, ook haar gevoel voor mode had verloren. Gelukkig blijkt niets minder waar. Famke Louise is nog altijd erg bekwaam in het uitkiezen van de meest mooie outfits om haar volgers te laten smullen. Met haar mooie pakjes aan laat ze maar weer goed zien waarom zoveel mensen zo ontzettend dol op haar zijn. De leuke zangeres pakt weer flink de aandacht.

Met haar looks weet Famke Louise nog flink veel complimenten te krijgen

De mooie brunette krijgt met haar looks nog altijd flink wat complimenten binnen van haar fans. De leuke zangeres weet precies wat ze moet dragen om ervoor te zorgen dat ze haar volgers helemaal gek maakt. Zelfs tijdens een programma als Echte Meisjes In De Jungle wist Famke zich nog altijd erg leuk te kleden. Tijdens het programma hield ze haar fans ook lekker enthousiast door het delen van allemaal mooie foto’s. Famke weet nog precies wat ze moet doen om haar fans met open mond van verbazing te doen kijken. Ze is dan ook niet te beroerd om nog altijd van die mooie foto’s online te delen. Daar wordt iedereen ook een stukje blijer van.

Meer zien van Famke Louise kan op Instagram

Wil je nou de desbetreffende video zien of de andere mooie plaatjes van deze prachtige zangeres? Neem dan een kijkje op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!

Jade Anna in laat je naar adem snakken met heerlijke foto’s in piepklein broekje

Jade Anna heeft een prachtige nieuwe foto gemaakt en al haar fans staan daar van te kijken.