Video: Erik ten Hag zet Hélène Hendriks voor schut tijdens interview Ajax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks werd verschrikkelijk voor schut gezet door Erik ten Hag. Die gaf een bijzonder antwoord na een vraag op het veld. 

Erik ten Hag werd tussen neus en lippen door gevraagd of hij geïnteresseerd zou zijn in het technisch directeurschap bij Ajax, wat na het vertrek van Marc Overmars nu natuurlijk weer door iemand ingevuld moet worden. Alleen Erik had niet heel veel zin om daar een direct antwoord op te geven. Nadat hij de vraag al een klein beetje had omzeild, cirkelde Hélène daar toch weer naar terug. En Erik besloot toen om eventjes de tegenaanval in te zetten. Gelukkig konden ze er beide erg goed om lachen.

Lees ook: Hélène Hendriks zit bij VI Vandaag op veilige afstand van grijpgrage Johan Derksen

Schokkend: Erik ten Hag heeft nog dagelijks contact met Marc Overmars

Erik ten Hag heeft blijkbaar nog gewoon regelmatig contact met Marc Overmars. Natuurlijk was Marc een goede vriend van Erik, zowel op het veld als daarbuiten, maar ergens voelt het toch niet goed dat de twee zo regelmatig en hecht contact houden. Erik mist Marc bij Ajax, als persoon en ook functioneel. Marc bracht iets met zich mee wat moeilijk is om op te vangen. Maar wel geeft Erik aan dat ze het bij Ajax met het technische team, het management en de directie kunnen opvangen momenteel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erik Ten Hag (@erik_ten_hag_official)

Erik ten Hag benadrukt hoe groot het verlies van Marc Overmars is

Het verlies van Marc Overmars is dus niet het einde van de club. Erik weigert ook om zijn banden met Marc Overmars volledig te breken. Hij is betrokken bij de club en als je de banden met hem niet een beetje onderhoudt, dan ontstaat er een gat. Marc stuurt achter de schermen voorlopig nog wel een beetje de boel aan. Tenminste, totdat iedereen op zijn eigen benen kan staan. Dat klinkt misschien erg fout en oneerlijk, maar anders leidt de hele club onder het wangedrag van Marc. Beter om hem in fases uit de club te halen. Erik wil ook persoonlijk nog geen afscheid hebben van Marc. De twee kennen elkaar al zo lang, dat het niet goed zou voelen om dat te doen.

Hélène blijft voorlopig wel langs de lijn staan bij Erik

Erik en Hélène kennen elkaar al een hele tijd. Ze draaien beide lang mee in de voetbalwereld. Hélène is ook erg op de hoogte van het verleden van Erik, ze volgt hem op de voet. Een geintje en opmerking hier en daar moet dus kunnen. Voorlopig blijft ze dus trouw aan de lijn  staan bij de wedstrijden van Ajax en zal ze Erik blijven ondervragen over van alles en nog wat. En wie weet, misschien dat Erik binnenkort per ongeluk zijn mond wel voorbij praat en een grote onthulling doet. Dan heeft Hélène dat maar mooi weer voor elkaar gekregen. Genoeg reden dus om haar trots in te slikken en zich elke week naar de Arena te begeven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.