Hélène Hendriks zit bij Vandaag Inside op veilige afstand van grijpgrage Johan Derksen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is weer aan de beurt! Hoewel we haar het liefst aan tafel zien, neemt ze bij Vandaag Insideook genoegen met een plekje verderop aan de bar. Misschien maar goed ook, want Johan Derksen heeft een geschiedenis als het gaat om afdwalende handjes…

Hélène Hendriks is kijkcijferkanon Vandaag Inside

VI is leuk, maar als Hélène Hendriks is het populaire praatprogramma nét even een tikkeltje leuker. Zelfs als ze ‘slechts’ aan de bar zit heb je genoeg reden om extra aandachtig te kijken. Hélène is een bekende van het programma en schuift regelmatig bij Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen aan tafel. Hélène weet hoe het is om als vrouw aan te schuiven bij de mannen van het programma. Maar ze zegt zelf dat ze een dikke huid heeft. Onze Hélène kan wel tegen een stootje. En de kijkers vinden het natuurlijk ook gewoon heel leuk als ze aanschuift, of überhaupt te zien is in het programma.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

 

Hélène Hendriks ook last van grensoverschrijdend gedrag

Grensoverschrijdend gedrag, het zijn woorden die we de laatste tijd veel voorbij zien komen. Zo kwam er eerder schokkende informatie naar buiten over The Voice of Holland wat heel Nederland wakker heeft geschud. Ook had dit mensen die het zelf hebben meegemaakt wakker geschud om het naar buiten te brengen. Er kwamen steeds meer verhalen naar buiten van vieze BN’ers die zich ongepast gedroegen richting hun vrouwelijke collega’s. Ook onze eigen Hélène Hendriks biecht op wel eens te maken hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag. Tijdens een uitzending van VI heeft ze het erover. “Natuurlijk heb ik dat meegemaakt, het gebeurt overal. Je weet hoe de voetballerij is.” Ook zegt ze regelmatig foto’s te krijgen van de ‘doelpaal’ van willekeurige mannen. Eerder hadden de heren van VI het al over de rondingen van de regelmatig tafeldame. Deze waren zichtbaar op de VI Oranje-foto, en daar hadden de mannen natuurlijk weer wat over te zeggen. De heren grapte dat de foto zou zijn gefotoshopt, en dat haar rondingen waren opgeblazen.

Al eerder ‘betast’ bij VI Oranjezomer

Dat Hélène deze keer op een veilige afstand van Johan Derksen zit is misschien maar goed ook. Het lijkt er vaak op alsof Johan zich maar moeilijk kan concentreren als Hélène Hendriks in de buurt is. Zijn gedrag beperkt zich dan niet alleen tot schunnige uitspraken. Hij kan namelijk ook zijn handen niet thuislaten als het gaat om de blonde presentatrice! Toen hij in de zomer van 2021 dagelijks met VI Oranjezomer op tv was, vergreep hij zich al eens aan een levensgrote kartonnen foto van Hélène Hendriks. Dit feit werd onthuld terwijl Hélène zelf in de uitzending zat. De beelden werden gelukkig voor haar en Johan niet uitgezonden, maar het werd zeker eventjes ongemakkelijk in de studio!

Hélène Hendriks zoent Johnny de Mol in HLF8

Onlangs was Hélène te zien bij het programma ‘HLF8’ van Johnny de Mol. In het programma van De Mol wordt elke uitzending een spel met een tafelgast gespeeld. Het is de bedoeling dat de gast dan alleen met ja of nee antwoordt. Johnny stelt moeilijke vragen over het vakgebied en leven van zijn gasten. Hélène deed ook mee met dit opmerkelijke spelletje. Johnny sluit bij elk van zijn ‘slachtoffers’ af met de vraag of hij een zoen mag via de glazen plaat die in verband met de coronaregels tussen Johnny en de gast staat. Bij veel mensen schiet dit in het verkeerde keelgat, wat begrijpelijk is. Eerder was Johnny de Mol al een gespreksonderwerp omdat hij een jongen die aan het zingen was live op televisie in zijn nek ging kussen, ‘voor de grap’.

Hélène kuste Johnny ook via de corona-plaat. Ook vroeg Johnny of Hélène dacht of er nog meer naar buiten zou komen bij Ajax. Dat Hélène antwoordde met ‘ja’ maakt ons ontzettend nieuwsgierig. De voetbalclub staat de afgelopen tijd veel in het teken van grensoverschrijdend gedrag. Directeur voetbalzaken Marc Overmars had naar verschillende vrouwelijke werknemers foto’s gestuurd van zijn ‘doelpaal’. Wie gaat voor de volgende golf van ophef zorgen bij de Amsterdamse topclub? Hélène lijkt meer te weten…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!