Video: Erik ten Hag moet voor job bij Manchester United nog aan lachwekkend Engels werken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Al een tijdje gaan er geruchten dat Ajax-coach Erik ten Hag aan de slag gaat bij Engelse club Manchester United. Op tactisch vlak is hij er klaar voor, maar aan z’n steenkolenengels moet de kale coach duidelijk nog werken…

De populariteit van Ajax-coach Erik ten Hag is de afgelopen tijd flink gestegen. Meerdere grote clubs werden al aan hem gelinkt, en het begint er nu zelfs op te lijken dat de Nederlander aan de slag gaat bij Engelse topclub Manchester United. Dat hij hen op voetballend vlak zou kunnen helpen staat vast. Maar of hij zijn ideeën over kan brengen? Een snelcursus Engels lijkt een noodzaak!

Erik ten Hag binnenkort in Engeland aan het werk?

Als Erik ten Hag aan het werk gaat in Engeland, zal hij grote namen als Cristiano Ronaldo en Bruno Fernandes gaan coachen. Ook krijgt hij een flinke, voornamelijk Engelstalige staf om aan te sturen. Dat is net even andere koek dan Tadic, Berghuis of Davy Klaassen. Als Ten Hag daadwerkelijk vertrekt naar de Engelse club, is er werk aan de winkel voor hem. Hij heeft in het verleden namelijk meerdere malen bewezen dat hij op taalgebied nog niet echt klaar is voor een positie in Engeland. Vooral het interview van onderstaand filmpje werd meerdere malen herhaald op de Nederlandse tv. Wat blijkt: hij kan heel vrolijk Engels babbelen, maar echt professioneel komt het niet over. Met dit steenkolenengels vrezen we dat hij niet bepaald serieus genomen zal worden door de sterren van de topclub uit Manchester.

Erik ten Hag al eerder belachelijk gemaakt om zijn Engels

Erik ten Hag werd al eerder belachelijk gemaakt om zijn slechte Engels. De Ajax-coach werd uitgelachen tijdens een uitzending van Vandaag Inside, toen nog Voetbal Inside. De heren van het programma lagen in een deuk na een leuk Engels zinnetje van de coach: “It ain’t over, till it’s over.” Ten Hag struikelde over bijna elk woord in het korte, vrij simpele zinnetje. Vooral René van der Gijp wilde het fragment keer op keer zien, omdat ze Erik niet konden verstaan.

Wordt het Manchester of toch Amsterdam?

Als het aan Erik ten Hag ligt, weet hij het wel. De coach zou zelf graag naar Manchester United willen, om daar zijn vaardigheden als coach verder te ontwikkelen. Toch lijkt de deal nog niet in kannen en kruiken. Als we de betrouwbaarste moeten geloven, vertrekt Erik ten Hag binnenkort wel gewoon naar Manchester. Ajax zal achter de schermen inmiddels zeker bezig zijn met de opvolging van hun succescoach. Wie wordt de opvolger van ten Hag bij Ajax? Zal een uitstekende beheersing van de Engelse taal een vereiste zijn bij de Amsterdamse club? Nederlands kunnen spreken is ook een handige vaardigheid, zeker als je goed over wilt komen op de pers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.