Video: Emma Wortelboer onthult waar ze aan denkt tijdens solo-handwerk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer blijft natuurlijk een bijzondere dame. En dat weet ze met dit vreemde filmpje nog wel te benadrukken. 

Presentatrice Emma Wortelboer is een open boek op spannende video

Het is maar weer eens duidelijk dat Emma Wortelboer een open boek is. De knappe presentatrice heeft bijna geen geheimen voor haar publiek. Dat zie je heel duidelijk in deze video, waarin Emma even goed uitlegt waar ze exact aan denkt tijdens haar handwerk. En dat zijn niet hele knappe mannen of vrouwen, maar dat heeft alles te maken met haar eigen succes. Daar komt Emma van op een hoogtepunt, als ze aan haar eigen succes denkt. Dat is toch wel bijzonder, maar ergens ook wel weer heel sterk van de knappe presentatrice. Ze heeft letterlijk niemand anders nodig, alleen maar zichzelf. En dat in alle aspecten van het leven. Niet alleen maar in relaties, maar blijkbaar ook tijdens de momenten dat ze alleen in bed ligt. Dat is slecht nieuws voor de single mannen van Nederland, die steeds minder kans zo hebben.

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer stiekem onder rokje gefilmd tijdens uitzending

Emma Wortelboer loopt helemaal rood aan van spannende vraag

Het gebeurt niet vaak dat je Emma Wortelboer stil krijgt. De knappe dame heeft vaak een hoop te zeggen. Maar ze houdt er ook van om de meest controversiële antwoorden op te werpen. En dat is dan ook exact wat ze doet tijdens de video hierboven. Daar is Emma even heerlijk zichzelf. Tijdens een liggend interview, wordt haar de vraag gesteld die iedereen wilt weten. Waar denk Emma namelijk aan als ze bezig is? Dat antwoord blijkt zo verassend te zijn dat de halve show gestaakt wordt. Emma komt niet meer bij en loopt helemaal rood aan van haar eigen antwoord. En zo bleef het nog lang onrustig in de studio.

Lees ook: Foto: Zo (beeldschoon) zagen we Emma Wortelboer nog nooit!

De ruime ervaring van Emma Wortelboer

Of ze nu wel of niet op haar eigen succes zichzelf naar een hoogtepunt brengt, het feit blijft dat Emma zeer waarschijnlijk heel goed weet wat ze fijn vindt. Emma Wortelboer is een erg spontane dame, die niet terughoudend is en alles wilt uitproberen. Daarbij heeft ze voor haar baan bij  en  ongelooflijk veel uit moeten zoeken en waarschijnlijk een groot deel van die informatie zelf nog even getest. Emma Wortelboer weet dus alles over genot en zichzelf naar een hoger hoogtepunt brengen.
Emma Wortelboer weet met haar foto’s flink te verleiden

De aantrekkelijke presentatrice heeft misschien niemand nodig om haar naar een hoogtepunt te brengen, maar dat betekent niet dat ze niet graag de mannen op haar tijdlijn een beetje verleidt. En dat doet ze natuurlijk met de meest spannende pakjes die ze speciaal daarvoor aantrekt. Emma Wortelboer weet in haar ontzettend korte en weinig verhullende pakjes een erg goede indruk te maken bij de Nederlandse mannen. Die smullen namelijk van alle plaatjes van de knappe dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.