Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video’s maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij…

Danique Hosmar is een kei in turnen

Danique Hosmar is naast influencer stiekem ook turnster! Ze is uitzonderlijk getalenteerd en fysiek fit. Turnen is een sport die een breed scala aan vaardigheden vereist, zoals snelheid, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en flexibiliteit. Danique is in staat om deze vaardigheden op een hoog niveau te combineren en uit te blinken in haar sport. Maar voor ze dat doet, checkt ze eerst even voor de zekerheid of haar trainingsattributen allemaal goed vast zitten! In onderstaande video zie je haar even flink schudden met de balanceerbalk om een lelijke val te voorkomen. Na deze controle gaat ze helemaal los met handstanden, salto’s en radslagen! Ongelooflijk hoe soepel dit gaat bij de 20-jarige blondine. Dat vergt hard werk, maar hard werken wordt ook beloond! Dat zie je als het trucje lukt bij Danique Hosmar en hoe blij ze daarvan wordt…

Lees ook: Foto: Danique Hosmar heeft het ontzettend warm in minimale outfit

Danique Hosmar doet zonder moeite een salto!

Turnsters moeten doorgaans veel trainen om hun prestaties te optimaliseren en hun doelen te bereiken. Danique Hosmar heeft een gestructureerd trainingsschema volgt dat is ontworpen om haar fysieke capaciteiten te verbeteren en haar prestaties in wedstrijden te maximaliseren. Een tijdje geleden durfde ze nog niet zomaar op de balk te springen, maar tegenwoordig lijkt ze zich steeds comfortabeler te voelen op het smalle ding. In onderstaande video heeft Danique de volledige focus liggen op het springen en de balans. Hierbij moet ze écht weten waar haar zwaartekracht zit om zo gebalanceerd mogelijk te over die balk te bewegen. Dit om te voorkomen dat ze straks naast de balk op de grond ligt natuurlijk!

Lees ook: Video: Danique Hosmar kleedt zich uit aan het strand

Danique maakt selfie-video met diep inkijkje

Als de training van Danique al niet zwaar genoeg was, gaat de blondine ook nog even een uurtje cardio doen op een spinapparaat in de sportschool! Dat doet de influencer even op zéér verleidelijk wijze door zichzelf van bovenaf te filmen. Danique Hosmar heeft namelijk een erg strak topje aan met een gat in de voorkant. Op deze manier waait de boel lekker door! Maar zo’n gat zit er natuurlijk vooral voor de sier. Het maakt deze selfie-video net weer even iets interessanter!

Lees ook: Foto: Danique Hosmar laat haar fabelachtige lijf zien in

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!