Video: Danique Hosmar kleedt zich uit aan het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar is niet vies van een mooie video. Dat zie je ook wel op haar Instagram, waar ze zich uitkleedt voor haar fans. 

Moet Danique Hosmar niet ander platform nemen?

Als je de video die Danique plaatste in haar Instagram stories zo ziet, dan ga je toch jezelf afvragen of de blonde influencer niet naar een ander platform moet overstappen. Want er zijn inmiddels genoeg apps en sites waar ze heerlijk spannende content kan maken voor haar fans en daar ook nog een leuk zakcentje aan over houdt. Ondertussen plaatst ze de video’s gewoon op haar Instagram. En daar zijn haar volgers de knappe blondine eeuwig dankbaar voor. Die vinden het heerlijk om naar het prachtige van Danique te mogen kijken. Dat is ook logisch, want de aantrekkelijke blondine blaast iedereen omver met haar goed gevormde . Danique heeft haar best gedaan om de afgelopen jaren in vorm te blijven en dat kan je ook wel aan de influencer zien. Ze ziet er namelijk bijzonder goed uit. In haar strakke topje kijkt ze uit over het strand, waardoor haar volgers haar prachtige kadetjes mogen bekijken.

Lees ook: Foto: Danique Hosmar laat haar fabelachtige lijf zien in

Danique heeft het wel erg warm op strand

De prachtige influencer loopt al rond in slechts een extreem kort broekje, maar alsnog kreeg ze het aardig heet op het strand. En daarom deed ze op verleidelijke wijze haar trui uit. Als kijker ben je in eerste instantie flink verbaast, maar leuk is het natuurlijk wel. Onder haar trui droeg Danique een zeer strak topje dat ook niet haar hele bovenlijf bedekt. En haar strakke broekje gaf goed zicht op haar zongebruinde kadetjes. Het was dus een goede dag voor de fans van Danique Hosmar, want die werden weer op hun wenken bediend door de aantrekkelijke blondine. En dat werd natuurlijk erg gewaardeerd. In haar korte kledingstukken staat Danique dromerig uit te kijken over het lange strand.
Danique Hosmar is een groot fan van buiten zijn

Het strand is niet de enige plek waar Danique graag komt. Wie een tijdje op de Instagram van de knappe blondine zit, ziet al snel dat ze er van houdt om vaak buiten te zijn. Zo zijn er veel foto’s te vinden van Danique tussen de bomen. De knappe blondine vindt het heerlijk om in de natuur te zijn. Daar komt ze helemaal tot rust. Dat is ook wel logisch, want als influencer woon je toch vaak in een drukke stad en sta je altijd aan. Dat kan ook bijna niet gezond voor je zijn. Door af en toe lekker naar buiten te gaan zorgt Danique ervoor dat ze ontspant en haar hoofd leeg kan maken. Zo kan ze de drukte van social media weer volledig omarmen. En dat is mooi, want dat betekent nog meer foto’s en filmpjes van de knappe blondine op je tijdlijn. En dat is nu precies wat iedereen wilt hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!