Foto: Danique Hosmar laat haar fabelachtige lijf zien in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar is een van de mooiste meiden van Nederland, en dat laat ze vaak graag zien op haar Social media met 270.000 volgers. Ook nu maakt ze ons weer blij met een zéér kiekje!

Danique Hosmar op strand in een badpakje

Danique Hosmar komt ongetwijfeld wel eens langs op je Social media feed. De blondine is vooral actief op TikTok en Instagram. Binnenkort is het zover, dan gaat Danqiue Hosmar op vakantie naar het o-zo-mooie Bali; de place to be als bekende influencer. Waarom ze daarheen gaat? Bali is een Indonesisch eiland waar je veel natuur hebt, denk aan het strand om verleidelijke foto’s te maken. Het eten en drinken is er bovendien niet heel duur: een gemiddeld diner op Bali kost daar maar 4 euro (hoofdgerecht en drinken). Toch heeft Danique een nóg mooiere reden om de witte stranden te bezoeken. Danique is namelijk gek van surfen, en wil graag meer leren…
Danique Hosmar gaat op surfkamp

De knappe blondine is een sportieve dame, zo doet Danique aan sporten in de sportschool, gymnastiek en aan surfen. Tijdens haar vakantie op Bali gaat ze een paar lesjes volgen om beter te kunnen surfen, ze is nu nog een beginner maar dat zal ze snel gaan verbeteren. Om goed te kunnen surfen heb je een goed evenwicht nodig, in de video lukt het nog niet om haar evenwicht te behouden, ondanks dat ze consistent naar de sportschool gaat om haar gespierde benen te trainen

Danique Hosmar mag gratis op vakantie

Wie verder kijkt, zal zien dat Danique een samenwerking doet met een bedrijf dat surftrips aanbiedt. Zo geeft ze ook een 7-daagse surftrip ter waarde van 1250 euro weg. Met een samenwerking zoals dit krijgt Danique daar vast een hele leuke beloning. Leuke vakanties waar een samenwerking in voor komt word altijd gefinancierd door het bedrijf. Veel bedrijven werken tegenwoordig op deze manier samen met influencers omdat zij een doelgroep hebben die wordt begeerd door deze bedrijven. Bij zulke samenwerkingen leggen bedrijven dan ook veel geld op tafel. Haar influencer collega Jade Anna vraagt bijvoorbeeld duizenden euro’s voor een samenwerking, dat zijn nog eens bedragen voor een 18-jarige dame!

Wat verdient Danique Hosmar?

Danique is al even bezig met haar Social media-carrière; ze doet dit nu al langer dan 2 jaar. Maar iedereen heeft dezelfde vraag: wat verdient Danique Hosmar? Buiten het maken van foto’s en video’s komt ze ook soms langs bij radiozender SLAM, waar ze het Youtube-programma Mensenmening presenteert. Hoeveel ze hiermee verdient is niet bekend. Op Daniques platformen heeft ze regelmatig een samenwerking te pakken. De meeste samenwerkingen gaan over kleding en sportschool-outfits. Influencers met een groot bereik zoals de blondine vragen meestal rond de vijf tot tienduizend euro, dat zijn bedragen waar je u tegen zegt! Als je alles bij elkaar optelt kom je op een bedrag van ongeveer 15.000 tot 25.000 euro per maand.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!