Video: Britt Scholte laat volgers flink naar binnen kijken tijdens verkleedpartijtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De actrice Britt Scholte neemt haar volgers mee tijdens verkleedpartijtje. Ze draagt allemaal gedurfde kledingstukken waar je zo doorheen – en diep in kan kijken! 

Britt Scholte lyrisch over haar over haar outfit!

Altijd sprankelende Britt Scholte neemt haar volgers graag mee in haar nieuwste avontuurtjes op modegebied. En dat doet ze op een wel heel bijzondere manier: ze filmt zichzelf tijdens het passen van allerlei nieuwe outfits! En als er één ding is waar Britt Scholte lyrisch over is, dan is het over deze nieuwe kledingstukken. Of het nu gaat om een loszittende avondjurk, een casual jeans en t-shirt of leuk topje met bijpassende pantalon, bij Britt ziet het er uiteraard allemaal prima uit. Haar volgers genieten uiteraard mee. Wij gluren ook graag even mee in haar ‘pashokje’…

Lees ook: Video: Britt Scholte schudt met haar achterwerk in sportlegging

Britt Scholte draagt zéér topje

Blonde Britt Scholte heeft het deze keer over een prachtig rood topje. En ze kan er niet over ophouden hoe geweldig het haar figuur accentueert. Het corset is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens comfortabel om te dragen, aldus Britt. Ze kan er zonder problemen de hele dag in rondlopen en geniet van de vele complimentjes die ze krijgt over haar outfit. Zo’n topje zou in de slaapkamer ook geen foute keus zijn!

Lees ook: Video: Britt Scholte krijgt wit goedje overal over haar gezicht

Britt vertelt vol lof over luchtig jurkje

Als er één persoon is die enthousiast kan vertellen over kleding, dan is het Britt Scholte wel. Ze is helemaal in de wolken vanwege dit nieuwe luchtige jurkje! Ze houdt maar niet op over hoe heerlijk het materiaal aanvoelt op haar huid en hoe perfect de pasvorm is. Het jurkje is gemaakt van de zachtste stof en heeft een prachtig luchtig ontwerp dat perfect past bij het zonnige weer. Ideaal voor een dagje in de zomer op het strand.

Britt draagt erg strak truitje

Het laatste kledingstuk dat Britt Scholte enorm graag met haar volgers wil bespreken is dit zeer strakke truitje. Ook hier combineert ze het met een net zo strakke spijkerbroek. De mouwen zijn op het uiteinde iets wijder. Haar vormen komen ontzettend goed uit op deze manier! Geen wonder dat haar volgers hun bewondering niet onder stoelen of banken willen steken. Hoewel Britt haar filmpjes overduidelijk voor haar vrouwelijke fans opgenomen heeft, zal ze er niet om malen dat ook haar mannelijke volgers even meekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...