Video: Britt Scholte krijgt wit goedje overal over haar gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Britt Scholte is altijd zo’n nette vrouw. En nu zit haar gezicht opeens helemaal onder een wit goedje.. Hoe komt dat daar? 

Britt Scholte is druk bezig met haar huis. Dit vergt enorm veel energie waardoor ze soms ook even rust nodig heeft. Om helemaal tot rust te komen zuigt ze aan langwerpig voorwerp terwijl er een wit goedje op haar hele gezicht zit.

Britt Scholte zuigt aan langwerpig voorwerp met wit spul op haar gezicht

Britt Scholte keek even goed naar haar huis, maar vond dat er verandering nodig was. Er is niks effectiever dan een nieuw kleurtje in huis. De knappe actrice heeft daarom besloten om haar huis even te gaan verven. Wanneer je gaat verven wil je er alleen wel voor zorgen dat de verf op de muur gaat. Bij Britt gaat dit even iets anders dan ze had gehoopt. Haar hele gezicht zit onder de witte verf. Ondanks dat ze helemaal onder zit blijft ze met een heerlijke glimlach door werken. Haar volgers kunnen tijdens het verven mee genieten van een heerlijk achteraanzicht. Ze begint op een gegeven moment zelfs met haar achterwerk te schudden. Wat is dit genieten geblazen zeg! Uiteindelijk neemt ze even pauze van al het schilderen. Ze begint met het zuigen aan een langwerpig voorwerp. Aan haar glimlach te zien geniet ze hier enorm van. Van al het harde werken krijg je natuurlijk dorst. Britt Scholte mag wel vaker zulke heerlijke video’s van haar achteraanzicht delen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Scholte (@brittscholte)

Britt Scholte helpt mee met het goede doel

De HEMA is een actie gestart waar ze het goede doel War Child mee helpen. Britt Scholte is de beroerdste niet en doet hier met alle liefde aan mee. Wanneer je een pyjama bij de HEMA koopt doneert HEMA 25% naar het goede doel. Britt Scholte heeft ook zo’n heerlijke pyjama aan de haak geslagen. Met trots laat ze een heerlijke foto van zichzelf zien in deze pyjama. Ze zet er wel bij dat ze deze ochtend wel een beetje brak was. Wat de knappe brunette de avond van te voren allemaal heeft uitgespookt weet niemand..

Is Britt Scholte in voor hete actie met z’n drieën?

Iedereen heeft zo zijn fantasieën, zo ook Britt Scholte. Probeert ze met deze post op Instagram te laten zien dat ze in is voor een beetje hete actie met z’n drieën? Met zijn drietjes zitten ze allemaal heel romantisch bij elkaar. De mooie actrice laat weten dat zulke avonden met zulke mensen geweldig zijn. Ze pakt de hand van de man in kwestie stevig vast en leunt met haar hoofd tegen hem aan. Met een glimlach op haar gezicht en haar ogen dicht lijkt ze helemaal in dromenland te zijn. Haar gedachtes dwalen af, maar waar zou ze aan denken? Het lijkt in ieder geval op een geslaagd avondje uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Scholte (@brittscholte)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!