Video: Britt Scholte schudt met haar achterwerk in sportlegging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige actrice Britt Scholte heeft weer een leuke video geplaatst, waar je haar goed met haar achterwerk kan zien schudden. 

Britt Scholte in strakke sportlegging

De knappe blondine heeft een ongelooflijk goed , maar dit laat ze meestal niet zo heel erg zien. Deze keer is dat echter anders en laat Britt een hoop van zichzelf zien. En dat doet ze door een hele strakke sportlegging aan te trekken. Hierdoor is haar achterzijde wel heel erg goed zichtbaar. De aantrekkelijke actrice schudt er nog even mee en je ziet gelijk alles bewegen. In het strakke grijze kledingstuk kan je alles mooi heen en weer zien gaan.

Lees ook: Video: Britt Scholte krijgt wit goedje overal over haar gezicht
Britt Scholte fanatiek aan het sporten

De prachtige actrice is de laatste tijd heel erg fanatiek aan het sporten. Dat zie je ook terug op deze video van de knappe actrice. Britt houdt er wel van om met haar bezig te zijn. De knappe blondine ziet er natuurlijk ontzettend goed uit, maar wil er nog beter uitzien. En daar heeft ze natuurlijk een klein beetje sporten voor nodig. Maar de laatste tijd is Britt daar heel erg fanatiek in geworden. En dat zie je ook wel een beetje terug op de video hierboven. Britt klimt in rap tempo omhoog en doet haar uiterste best om zichzelf van haar beste kant te laten zien. Blijkbaar is de beste kant van Britt Scholte dus de achterkant. En eerlijk is eerlijk, die komt ook ontzettend goed uit de verf op deze verleidelijke video. Misschien dat Britt in de toekomst nog wel vaker video’s van zichzelf aan het sporten deelt met haar volgers. Die vinden dat namelijk best interessant om te zien.
Behalve fanatiek sporten kan Britt Scholte ook wel chillen

Niet alleen kan Britt Scholte heel erg fanatiek sporten, ze weet ook hoe ze de ontspanning moet opzoeken. Dat is juist zo mooi aan Britt, dat ze beide dingen ontzettend goed kan. Je ziet het ook wel op de foto’s hierboven. Daar is Britt Scholte eigenlijk bezig met helemaal niks. De afwisseling tussen sporten en niks doen is natuurlijk belangrijk. Je moet rustdagen nemen om je een kans te geven te herstellen. Als je dat niet doet, dan loop je het risico helemaal op te gaan in het sporten. Dan ga je te fanatiek trainen en dat is ook niet goed, want dan brandt je op. Britt neemt dus genoeg tijd om tussendoor te rusten.

Britt Scholte is een ontzettend knappe vrouw

Als de foto’s hierboven nog iets bewijzen, dan is het wel dat Britt Scholte een ontzettend knappe vrouw is. De blondine heeft van al dat sporten een heerlijk strak gekregen en vindt het heerlijk om dat aan de wereld te laten zien. Britt deelt dan ook graag mooie foto’s en video’s van haar aantrekkelijke lijf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!