Video: Britt Scholte schudt met haar achterwerk in sportlegging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige actrice Britt Scholte heeft weer een leuke video geplaatst, waar je haar goed met haar achterwerk kan zien schudden. 

Britt Scholte in strakke sportlegging

De knappe blondine heeft een ongelooflijk goed lichaam, maar dit laat ze meestal niet zo heel erg zien. Deze keer is dat echter anders en laat Britt een hoop van zichzelf zien. En dat doet ze door een hele strakke sportlegging aan te trekken. Hierdoor is haar achterzijde wel heel erg goed zichtbaar. De aantrekkelijke actrice schudt er nog even mee en je ziet gelijk alles bewegen. In het strakke grijze kledingstuk kan je alles mooi heen en weer zien gaan.

Lees ook: Video: Britt Scholte krijgt wit goedje overal over haar gezicht

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Scholte (@brittscholte)

Britt Scholte fanatiek aan het sporten

De prachtige actrice is de laatste tijd heel erg fanatiek aan het sporten. Dat zie je ook terug op deze video van de knappe actrice. Britt houdt er wel van om met haar lichaam bezig te zijn. De knappe blondine ziet er natuurlijk ontzettend goed uit, maar wil er nog beter uitzien. En daar heeft ze natuurlijk een klein beetje sporten voor nodig. Maar de laatste tijd is Britt daar heel erg fanatiek in geworden. En dat zie je ook wel een beetje terug op de video hierboven. Britt klimt in rap tempo omhoog en doet haar uiterste best om zichzelf van haar beste kant te laten zien. Blijkbaar is de beste kant van Britt Scholte dus de achterkant. En eerlijk is eerlijk, die komt ook ontzettend goed uit de verf op deze verleidelijke video. Misschien dat Britt in de toekomst nog wel vaker video’s van zichzelf aan het sporten deelt met haar volgers. Die vinden dat namelijk best interessant om te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Scholte (@brittscholte)

Behalve fanatiek sporten kan Britt Scholte ook wel chillen

Niet alleen kan Britt Scholte heel erg fanatiek sporten, ze weet ook hoe ze de ontspanning moet opzoeken. Dat is juist zo mooi aan Britt, dat ze beide dingen ontzettend goed kan. Je ziet het ook wel op de foto’s hierboven. Daar is Britt Scholte eigenlijk bezig met helemaal niks. De afwisseling tussen sporten en niks doen is natuurlijk belangrijk. Je moet rustdagen nemen om je lichaam een kans te geven te herstellen. Als je dat niet doet, dan loop je het risico helemaal op te gaan in het sporten. Dan ga je te fanatiek trainen en dat is ook niet goed, want dan brandt je lichaam op. Britt neemt dus genoeg tijd om tussendoor te rusten.

Britt Scholte is een ontzettend knappe vrouw

Als de foto’s hierboven nog iets bewijzen, dan is het wel dat Britt Scholte een ontzettend knappe vrouw is. De blondine heeft van al dat sporten een heerlijk strak lichaam gekregen en vindt het heerlijk om dat aan de wereld te laten zien. Britt deelt dan ook graag mooie foto’s en video’s van haar aantrekkelijke lijf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...