Sylvana IJsselmuiden moet fulltime model worden vanwege deze 3 foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden staat bekend als een van de mooiste vrouwen van ons land, maar tot nu toe heeft ze nog weinig model gestaan. deze drie foto’s bewijzen dat hier snel verandering in moet komen.

Ze staat vooral bekend om haar rol in het programma Dumpertreeten op de filmpjes website Dumpert, waar Sylvana IJsselmuiden zich bezig houdt met het beoordelen van grappige, foute en domme filmpjes die gebruikers, de reaguurders, uploaden. Maar zelf upload de prachtige blondine ook hele leuke dingen. Voornamelijk mooie foto’s van zichzelf. Niet heel gek ook, want de schoonheid van Sylvana mag niet verborgen blijven, die moet getoond worden aan de wereld. Eigenlijk zou Sylvana dus de overstap moeten maken naar fulltime model. Niet overtuigd? Kijk dan snel onderstaande drie foto’s om te zien waarom!

Lees ook: Mannen opgelet! Sylvana IJsselmuiden is weer vrijgezel!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana heeft het lichaam van een topmodel

Ze staat misschien niet elke dag in de sportschool, maar toch heeft Sylvana het lichaam van een topmodel. In strakke kleding, korte broekjes, maar ook in leuke jurkjes of, zoals op de foto, in een mooi topje en strakke spijkerbroek komt haar lichaam geweldig uit. Sylvana heeft een goed gevormd lijf en is zeker niet bang om dat met de wereld te delen. Je moet trots zijn op wat je hebt, zoals ze het zelf wel eens zegt. En dat is helemaal waar. Haar prachtige ogen, volle lippen en lange blonde haren maken Sylvana absoluut tot een van de meest prachtige vrouwen van het land.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Ready, Set, Go!

Een ding is zeker, Sylvana houdt van snelle auto’s. Ze voelt zich nauw verbonden met de autosport en is altijd geïnteresseerd in het laatste nieuws. Ze staat ook regelmatig naast de baan om verslag te doen van races. Sylvana is wel een carrière als pitspoes misgelopen, maar zo te zien is ze ook prachtig in een race-pak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Friese boerin Sylvana

Sylvana kan zo meedoen aan de boerinnen kalender. In haar overall en klompen weet de blondine van het Friese platteland ook gewoon uitermate charmant te blijven. En dat is een talent! Sylvana weet zelfs tussen de koeien het beste van zichzelf naar boven te halen en je te verleiden van de andere kant van de lens. Alleen daarom al zou ze een goed model zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana heeft ook een minder brave kant…

En ondanks dat de foto’s hier nog een beetje braaf zijn, heeft Sylvana ook zeker een stoute kant. Zo staat ze regelmatig in lingerie, badpakken en andere mooie kledingstukken te poseren. En die foto’s kun je gelukkig bekijken op ons prachtige Mannenzaken-forum of op Sylvana haar Instagram pagina natuurlijk. Daar houdt ze iedereen graag op de hoogte van haar spannende fotoshoots.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...

Video: Sophie Bouquet stuitert op en neer met GTST-vriendinnen

Sophie Bouquet is helemaal los aan het gaan met haar GTST moeder en zus. De dames laten al hun moves zien op de dansvloer.

Video: Heleen van Royen onthult smakelijke bedgeheimen

Romanschrijfster Heleen van Royen, schoonmoeder van Suzanne Schulting, komt naar buiten met verhalen over spannende slaapkameravonturen.