Suzanne Schulting buigt zich over de motorkap van haar gloednieuwe peperdure Porsche (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Suzanne Schulting laat trots op Instagram haar nieuwste aanwinst zien, een ontzettend stoere Porsche. En dat ziet er goed uit!

Suzanne Schulting, de koningin van het ijs, heeft onlangs haar nieuwste aanwinst onthuld: een gloednieuwe, peperdure Porsche. In een strakke outfit poseert ze trots naast haar nieuwe wagen, en het is duidelijk dat ze in de zevende hemel is met haar nieuwste speeltje.

Suzanne Schulting straalt in haar strakke outfit

Op de foto’s zien we Suzanne Schulting zich over de motorkap van haar nieuwe Porsche buigen. Haar strakke outfit accentueert haar atletische figuur, en het is duidelijk dat ze in topvorm verkeert. De krachtige lijnen van de Porsche passen perfect bij Suzanne’s  uitstraling, wat een prachtig beeld oplevert.

Suzanne is terug na een moeilijke periode

Suzanne heeft een zware tijd achter de rug. Na een blessure moest ze lange tijd in het gips en had ze moeite met lopen. Maar die dagen lijken nu ver achter haar te liggen. Haar glimlach en houding laten zien dat ze weer vol energie en levenslust is.

Volgers van Suzanne Schulting plagen Sam van Royen een beetje

In de reacties op haar foto kunnen de volgers het niet laten om een beetje te plagen. “Gaaf, sneller dan de Tesla van je vriendje?” vraagt iemand zich af, verwijzend naar haar vriend Sam van Royen, zoon van de bekende schrijfster Heleen van Royen. Het lijkt erop dat Suzanne’s nieuwe Porsche de spotlights steelt, en de volgers hebben er duidelijk plezier in om Sam een beetje uit te dagen.

Net zo snel als op het ijs

Een vraag die op de lippen van velen brandt: Zou Suzanne met deze auto net zo snel zijn als op het ijs? Haar prestaties op de ijsbaan zijn legendarisch, en het is spannend om te zien of ze diezelfde snelheid en precisie kan vertalen naar de weg. Eén ding is zeker: met deze Porsche heeft ze de middelen om de snelheidslimieten flink op te rekken.

Meer zien van Suzanne Schulting? Ga naar Instagram

Als je nou nog meer wil zien van Suzanne Schulting, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft de mooie schaatsster nog veel meer leuke plaatjes voor je klaarstaan om van te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!