Spin-off Chateau Meiland met zusjes Meiland in de hoofdrol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na het grote succes van Chateau Meiland komt SBS6 met een spin-off genaamd Petit Chateau. In het programma hebben de zusjes Maxime en Montana Meiland de hoofdrol te pakken en helpen jonge ouders aan een chateauwaardige babykamer.

Op zijn Meilands

Afgelopen maandag was de laatste aflevering van het Kijkcijferkanon Chateau Meiland. Amper een week later is het volgende Meilandje alweer op tv te bewonderen. Martien Meiland heeft naast de reality-serie ook al aardig wat andere programma’s op zijn naam staan. Dit keer is het de beurt aan Maxime en Montana om in de schijnwerpers te staan. Er wordt echt flink uitgepakt door de Meiland-meiden en hun team. Maxime en Montana doen dit compleet op hun eigen manier, legt een woordvoerder uit. “Met veel creativiteit, een flinke dosis overmoed en lef, en de juiste contacten helpen zij de gezinnen aan een prachtig Petit Chateau.”

Lees ook Terrassen open: Meilandjes gaan wijnen zonder Maxime

Meiland-overkill

Je kan er tegenwoordig niet meer op heen, Chateau Meiland. Het populaire programma is zelfs opgerekt van één naar twee afleveringen per week en daarnaast worden er nu allerlei andere shows om hen heen bedacht. In de latenightshow van Beau, vroeg Beau van Erven Dorens Maxime gisteren op de vrouw af: “Zijn jullie soms ook niet een beetje bang voor een overdosis Meiland? Hebben jullie het er wel eens over?” Eigenlijk wel, gaven de Meiland-dochters aan. “Ja, je moet natuurlijk niet te veel doen, maar dat is met alles zo. Alles met mate, ja”, aldus Montana, die zelf eigenlijk amper te zien is op televisie. En Maxime: “We hebben het er ook wel eens over hoor, van: we moeten niet op televisie zijn.” Voor alsnog is er meerdere malen per week wel een Meiland op televisie te vinden. Maxime en Montana zijn vanaf vandaag wekelijks te bewonderen in Petit Chateau te zien bij SBS6.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!