Spin-off Chateau Meiland met zusjes Meiland in de hoofdrol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na het grote succes van Chateau Meiland komt SBS6 met een spin-off genaamd Petit Chateau. In het programma hebben de zusjes Maxime en Montana Meiland de hoofdrol te pakken en helpen jonge ouders aan een chateauwaardige babykamer.

Op zijn Meilands

Afgelopen maandag was de laatste aflevering van het Kijkcijferkanon Chateau Meiland. Amper een week later is het volgende Meilandje alweer op tv te bewonderen. Martien Meiland heeft naast de reality-serie ook al aardig wat andere programma’s op zijn naam staan. Dit keer is het de beurt aan Maxime en Montana om in de schijnwerpers te staan. Er wordt echt flink uitgepakt door de Meiland-meiden en hun team. Maxime en Montana doen dit compleet op hun eigen manier, legt een woordvoerder uit. “Met veel creativiteit, een flinke dosis overmoed en lef, en de juiste contacten helpen zij de gezinnen aan een prachtig Petit Chateau.”

Lees ook Terrassen open: Meilandjes gaan wijnen zonder Maxime

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Meiland-overkill

Je kan er tegenwoordig niet meer op heen, Chateau Meiland. Het populaire programma is zelfs opgerekt van één naar twee afleveringen per week en daarnaast worden er nu allerlei andere shows om hen heen bedacht. In de latenightshow van Beau, vroeg Beau van Erven Dorens Maxime gisteren op de vrouw af: “Zijn jullie soms ook niet een beetje bang voor een overdosis Meiland? Hebben jullie het er wel eens over?” Eigenlijk wel, gaven de Meiland-dochters aan. “Ja, je moet natuurlijk niet te veel doen, maar dat is met alles zo. Alles met mate, ja”, aldus Montana, die zelf eigenlijk amper te zien is op televisie. En Maxime: “We hebben het er ook wel eens over hoor, van: we moeten niet op televisie zijn.” Voor alsnog is er meerdere malen per week wel een Meiland op televisie te vinden. Maxime en Montana zijn vanaf vandaag wekelijks te bewonderen in Petit Chateau te zien bij SBS6.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!