Terrassen open: Meilandjes gaan wijnen zonder Maxime

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het is ein-de-lijk weer zover, de terrassen gaan weer open! Ook de Meilandjes staan te springen om te gaan wijnen. Of dat samen met Maxime Meiland is, dat weet de familie nog niet. Maxime is zwanger en woont tegenwoordig samen met haar vriend in Noordwijk terwijl haar ouders nog steeds in de Achterhoek met elkaar opgescheept zitten.

Wijnen van 12 tot 6

In Chateau Meiland is regelmatig te zien dat de familie, onder wie ook dochter Maxime Meiland, met de twaalf in de klok al begint aan het eerst wijntje. Na een lange tijd te hebben gewacht is het vanaf vandaag ook weer mogelijk om een terrasje te pakken! Het is wel de bedoeling dat je tussen 12:00 en 18:00 uur je terrasbezoek plant. Een bezoek aan het terras bevat uiteraard ook de basisregels en gaat niet geheel zonder slag of stoot. Maar als je eenmaal zit is het genieten geblazen.

Lees ook  FOTO: Zo zag je Maxime Meiland nog nooit

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Tranen tijdens de onthulling

Chateau Meiland is onverminderd hét kijkcijferkanon van SBS6. De zwangerschap van Maxime Meiland trekt wederom de aandacht van 1,4 miljoen Chateau Meiland-fans. In de aflevering van afgelopen maandag is de eerste echo te zien en zien we hoe Maxime het geslacht van haar baby bekend maakt. Ze lieten bij een bakker speciaal een taart maken waarmee de kleur van de vulling het geslacht van de baby bekend moet maken. Nadat Maxime en Leroy het eerste stukje samen hebben aangesneden kleurt de vulling roze, ze krijgen een meisje! Wat volgen zijn blije gezichten, tranen van geluk en knuffels met felicitaties.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.