Sociale Schoonheden met o.a. Nikkie Plessen, Geraldine Kemper en Monica Geuze

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lekkere weer liet even op zich wachten, maar eindelijk kunnen wij thuisblijvers ook genieten van écht zomerse temperaturen. Geraldine Kemper is er klaar voor en laat dat zien met een zwembadfoto op haar Instagram. Ook Nikkie Plessen, Amy Vol en Monica Geuze komen langs met mooie kiekjes…

Geraldine Kemper

Ben je er klaar voor? Twee weken tropische temperaturen? Geraldine Kemper wel! De blondine bewijst dat met een verfrissende zwembadfoto.

Amy Vol

Amy Vol van OG3NE is in een gekke bui. De zon schijnt, maar de zangeres zit op dit moment liever binnen in haar huispak, met zo veel mogelijk kaarsjes en een bak koffie. Zij liever dan wij! Al ziet het er wél heel gezellig uit hoor…

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen gaat niet zomaar op vakantie. De blonde presentatrice en ondernemer laat haar geld rollen op feesteiland Ibiza. Een tikkeltje jaloersmakend, maar wel heel lekker!

Monica Geuze

Geen idee hoe een kleur een ‘vibe’ kan zijn, maar als Monica Geuze het zegt geloven we haar meteen. De influencer heeft een nieuwe outfit gescoord, en wil dat niet een, maar vier keer laten zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!