Sociale Schoonheden met o.a. Marlijn Weerdenburg en Jessie Jazz Vuijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Sociale Schoonheden: een zwoele Marlijn Weerenburg en Nicolette Kluijver, treffen we Jessie Jazz Vuijk in bed aan en zien we hoe Nochtli aan haar strakke lichaam komt.

Marlijn Weerdenburg

We trappen vandaag af met Danni lowinski-actrice Marlijn Weerdenburg. Alhoewel Marlijn niet al te vaak een kiekje op Instagram zet, maakte ze de afgelopen 24 uur echter een uitzondering. En daar zijn we haar dankbaar voor!

Nicolette Kluijver

Nog zo’n dame die maar al te goed weet hoe je zwoel in de camera moet kijken is Nicolette Kluijver. Ze schrijft bij het kiekje: “sitting, waiting, whishing”. Nou, we komen eraan hoor Nicolette!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sitting, Waiting, Wishing 🤍

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Jessie Jazz Vuijk

Benieuwd wat Jessie Jazz Vuijk uitspookt tijdens de coronapandemie? Nou, helemaal niks. Nee, Jessie benut deze tijd om heerlijk in bed te blijven liggen en dat nemen we haar zeker niet kwalijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

of ik van beige hou? 😅

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

Nochtli

Iemand die er niet mee wegkomt om een Jessie Jazzje te doen, is Nochtli. Dat superstrakke lichaam komt je dan tenslotte ook niet zomaar aanwaaien.

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten