Sociale Schoonheden met o.a. Marlijn Weerdenburg en Jessie Jazz Vuijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Sociale Schoonheden: een zwoele Marlijn Weerenburg en Nicolette Kluijver, treffen we Jessie Jazz Vuijk in bed aan en zien we hoe Nochtli aan haar strakke lichaam komt.

Marlijn Weerdenburg

We trappen vandaag af met Danni lowinski-actrice Marlijn Weerdenburg. Alhoewel Marlijn niet al te vaak een kiekje op Instagram zet, maakte ze de afgelopen 24 uur echter een uitzondering. En daar zijn we haar dankbaar voor!

Nicolette Kluijver

Nog zo’n dame die maar al te goed weet hoe je zwoel in de camera moet kijken is Nicolette Kluijver. Ze schrijft bij het kiekje: “sitting, waiting, whishing”. Nou, we komen eraan hoor Nicolette!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sitting, Waiting, Wishing 🤍

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Jessie Jazz Vuijk

Benieuwd wat Jessie Jazz Vuijk uitspookt tijdens de coronapandemie? Nou, helemaal niks. Nee, Jessie benut deze tijd om heerlijk in bed te blijven liggen en dat nemen we haar zeker niet kwalijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

of ik van beige hou? 😅

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

Nochtli

Iemand die er niet mee wegkomt om een Jessie Jazzje te doen, is Nochtli. Dat superstrakke lichaam komt je dan tenslotte ook niet zomaar aanwaaien.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten