Nicolette Kluijver

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Nicolette Kluijver

Presentatrice Nicolette Kluijver

Carrière: van model naar presentatrice

Nicolette begon in haar tienerjaren als model en heeft voor merken als Diesel, Tommy Hilfiger en G-star gewerkt. In 2005 was ze voor het eerst op tv te zien bij het Yorin-programma De Farm. Daarna presenteerde ze het programma 6pack voor twee seizoenen, waarna ze overging naar het beruchte voorlichtingsprogramma van BNN. Niets was haar te gek in die tijd, wat hoogtepunten opleverde als die keer dat ze pillen gebruikte bij haar schoonouders en het uitproberen van bijna alle mogelijke middelen. Ook presenteerde ze 3 Op Reis. Sinds 2014 presenteert ze Expeditie Robinson en is ze regelmatig te zien bij RTL Boulevard.

Nicolette Kluijver relatie en kinderen

Nicolette Kluijver heeft haar wilde jaren inmiddels achter zich gelaten en is nu moeder van drie kinderen, genaamd Isabella Staudt, Ana-Sofia Staudt en Jesse Joost Staudt. Ze was getrouwd met plastisch chirurg Joost Staudt. De twee zijn inmiddels echter uit elkaar. Volgens Nicolette hebben ze nog wel goed contact met elkaar.

Nicolette Kluijver Bonaire

Nicolette Kluijver heeft in totaal vier jaar op Bonaire gewoond met haar gezin. Destijds was de Nederlandse presentatrice nog samen met Joost Staudt. Toch eindigde de relatie met haar partner, en besloot de blondine om weer naar Nederland te verhuizen, waarbij de kinderen met haar meegingen.

Nicollete Kluijver Playboy

In 2010 poseerde ze voor het bekendste mannenblad van Nederland. Verder zou de Nederlandse presentatrice ook een aantal van deze foto's hebben gedeeld via haar Instagram.

Nicolette Kluijver ziek

In 2017 werd bij haar longkanker vastgesteld. Als gevolg van deze ziekte moest Nicolette Kluijver zelfs haar vierde zwangerschap afbreken. Gelukkig is de presentatrice inmiddels genezen verklaard. Desondanks heeft deze periode een diepgaande indruk achtergelaten op de blonde presentatrice en haar toenmalige man Joost Staudt.

Nieuws

Nicolette Kluijver deelt video van geheim plekje op Expeditie Robinson-eiland

Zijn er rond het Expeditie Robinson-eiland plekken die écht off-limits zijn? Presentatrice Nicolette Kluijver laat je een zeer interessant geheim plekje zien...

Nicolette Kluijver smokkelt bizarre lekkernij mee naar Expeditie Robinson-eiland (Video)

Presentatrice Nicolette Kluijver weet als geen ander hoe ze de deelnemers van Expeditie Robinson moet laten kwijlen. De blondine heeft een bizarre lekkernij mee gesmokkeld naar het eiland...

Nicolette Kluijver deelt slaapkamerfoto met behaarde lip

Nicolette Kluijver is op social media regelmatig heel open over haar privéleven. Toch hadden we niet verwacht dat ze ons mee zou nemen naar haar slaapkamer!

Foto: Nicolette Kluijver laat met plezier de inhoud van haar gescheurde jurkje zien

De prachtige blondine lijkt laatste wel helemaal door haar jurk heen gescheurd te zijn en zo alles hebben laten zien aan haar publiek. 

Video: Nicolette Kluijver wordt besprongen tijdens uitstapje op Expeditie Robinson-eiland

Nicolette Kluijver wordt plotseling besprongen door een groep tijdens een uitstapje op het Expeditie Robinson-eiland!

Nicolette Kluijver droomt weg bij haar eigen hete foto zonder kleding

Wist je dat Nicolette Kluijver ooit volledig ontkleed in een bekend magazine gestaan heeft? Hoewel het een tijd geleden is, denkt de blonde presentatrice er zelf nog regelmatig aan. Met deze foto frist ze je geheugen op!

Nicolette Kluijver maakt volgers alvast warm voor Expeditie Robinson met video aan strand

Nicolette Kluijver maakt haar volgers erg warm voor het nieuwe seizoen Expeditie Robinson in video waarin de blondine erg schaars is gekleed.

Foto: Nicolette Kluijver pronkt met haar twee zongebruinde troeven in strak zwemtopje

De aantrekkelijke presentatrice weet met haar heerlijke troeven haar fans toch weer flink te vermaken op dit kiekje.
nicolette kluijver

Profiel

Leeftijd: 29 september 1984
Sterrenbeeld: Weegschaal
Lengte: 1,80 meter
Gewicht: 60 kg
Relatie: vrijgezel
Kinderen: Isabella Staudt, Ana-Sofia Staudt, Jesse Joost Staudt
Vriend: was getrouwd met Joost Staudt
Beroep: Presentatrice, Model
Opleiding: dierengeneeskunde op de Agrarische Land en Tuinbouwschool
Instagram: Nicolette Kluijver gebruik Instagram onder de naam @nicolettekluijver_

Foto's

nicolette kluijver
nicolette kluijver
nicolette kluijver