Nicolette Kluijver

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Nicolette Kluijver

Presentatrice Nicolette Kluijver

Carrière: van model naar presentatrice

Nicolette begon in haar tienerjaren als model en heeft voor merken als Diesel, Tommy Hilfiger en G-star gewerkt. In 2005 was ze voor het eerst op tv te zien bij het Yorin-programma De Farm. Daarna presenteerde ze het programma 6pack voor twee seizoenen, waarna ze overging naar het beruchte voorlichtingsprogramma van BNN. Niets was haar te gek in die tijd, wat hoogtepunten opleverde als die keer dat ze pillen gebruikte bij haar schoonouders en het uitproberen van bijna alle mogelijke middelen. Ook presenteerde ze 3 Op Reis. Sinds 2014 presenteert ze Expeditie Robinson en is ze regelmatig te zien bij RTL Boulevard.

Privéleven

Nicolette Kluijver heeft haar wilde jaren inmiddels achter zich gelaten en is nu moeder van drie kinderen. Ze was getrouwd met plastisch chirurg Joost Staudt. De twee zijn inmiddels echter uit elkaar. Volgens Nicolette hebben ze nog wel goed contact met elkaar. In 2010 poseerde ze voor het bekendste mannenblad van Nederland. Een jaar later werd presentatrice Nicolette Kluijver verkozen tot 'Mooiste Vegetariër'. In 2017 werd er longkanker bij haar geconstateerd. Inmiddels is ze daar schoon van verklaard.

Nieuws

Foto: Eerste hete beelden van Nicolette Kluijver in nieuw seizoen Expeditie Robinson

Het is zover: Nicolette Kluijver is deze zomer eindelijk weer te zien in een nieuw seizoen Expeditie Robinson. Op de eerste beelden heeft Nicolette het al enorm heet. Gelukkig heeft ze dit jaar een nieuwe co-host om mee af te koelen..

Foto: Nicolette Kluijver geeft melk aan dorstige slurf

Nicolette Kluijver is een erg bewonderingswaardig persoon, aangezien ze altijd opkomt voor anderen. Ook vervult ze wel eens de behoefte van een lange slurf. 

Foto: Nicolette Kluijver laat zich vertroetelen in bad

Nicolette Kluijver is altijd ontzettend hard aan het werk. De knappe blondine verdient dus wel een keer een rustig avondje in bad. 

Nicolette Kluijver deelt foto van benen met open jasje

Nicolette Kluijver is natuurlijk een van de meest aantrekkelijke vrouwen van het land. Dat wordt alleen maar meer duidelijk als ze in de volle zon staat te poseren. 

Foto: Nicolette Kluijver zit met poes op de bank

Nicolette Kluijver heeft even een rustmomentje verdient, het model, actrice en ook nog eens moeder zoekt dan de bank op. Op Instagram laat ze haar kat ook nog even zien aan de geïnteresseerden. 

Foto: Nicolette Kluijver laat zich omringen door groep schreeuwende mannen in de jungle

Nicolette Kluijver bevindt zich momenteel in het midden van de jungle. Daar moet ze zien te overleven tussen een groep schreeuwende mannen. 

Foto: Nicolette Kluijver emotioneel na intiem momentje met snuffelende slurf

Nicolette Kluijver geeft veel om dieren, dat is een van de kwaliteiten waar ze om bekend staat. Daarom is ze na dit moment ook zo emotioneel. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft grote plannen met enorme wortel

Nicolette Kluijver gaat vroeg op pad met haar winterpeen om een goede vriend van haar te bezoeken. En die kan de enorme wortel wel waarderen. 
nicolette kluijver

Profiel

Leeftijd: 29 september 1984
Sterrenbeeld: Weegschaal
Lengte: 1,80 meter
Gewicht: 60 kg
Relatie: vrijgezel
Kinderen: Ana-Sofia Isabella Staudt, Jesse Joost Staudt
Vriend: was getrouwd met Joost Staudt
Instagram: Nicolette Kluijver gebruik Instagram onder de naam @nicolettekluijver_

Foto's

nicolette kluijver
nicolette kluijver
nicolette kluijver