Nicolette Kluijver

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Presentatrices > Nicolette Kluijver

Presentatrice Nicolette Kluijver

Carrière: van model naar presentatrice

Nicolette begon in haar tienerjaren als model en heeft voor merken als Diesel, Tommy Hilfiger en G-star gewerkt. In 2005 was ze voor het eerst op tv te zien bij het Yorin-programma De Farm. Daarna presenteerde ze het programma 6pack voor twee seizoenen, waarna ze overging naar het beruchte voorlichtingsprogramma van BNN. Niets was haar te gek in die tijd, wat hoogtepunten opleverde als die keer dat ze pillen gebruikte bij haar schoonouders en het uitproberen van bijna alle mogelijke middelen. Ook presenteerde ze 3 Op Reis. Sinds 2014 presenteert ze Expeditie Robinson en is ze regelmatig te zien bij RTL Boulevard.

Privéleven

Nicolette Kluijver heeft haar wilde jaren inmiddels achter zich gelaten en is nu moeder van drie kinderen. Ze was getrouwd met plastisch chirurg Joost Staudt. De twee zijn inmiddels echter uit elkaar. Volgens Nicolette hebben ze nog wel goed contact met elkaar. In 2010 poseerde ze voor het bekendste mannenblad van Nederland. Een jaar later werd presentatrice Nicolette Kluijver verkozen tot 'Mooiste Vegetariër'. In 2017 werd er longkanker bij haar geconstateerd. Inmiddels is ze daar schoon van verklaard.

Nieuws

Video: Nicolette Kluijver verwent volgers met zijaanzicht in badkleding

Nicolette Kluijver vindt dat het wel weer tijd is voor verwennerij. Ze plaatst een video van zichzelf in een heel klein topje waar haar volgers van beginnen te kwijlen!

Nicolette Kluijver geeft duidelijk signaal af met opvallende foto: ‘Size doesn’t matter’

Nicolette Kluijver laat er geen gras over groeien dat size voor haar absoluut niet uitmaakt. Zou de blondine stiekem duiden op haar nieuwe liefde Rick?

Foto: Nicolette Kluijver laat haar ingesmeerde lijf zien op strand

Nicolette Kluijver deelt de laatste tijd steeds meer heerlijke foto's en filmpjes van haar lichaam. Zou Nicolette Kluijver opzoek zijn naar een nieuwe man?

Wat: Nicolette Kluijver verliest Expeditie Robinson-collega aan afkickkliniek

Het lijkt er sterk op dat Nicolette Kluijver zichzelf helemaal verliest in haar gloednieuwe relatie met haar collega. Zo lijkt de blondine het zelf voor zijn schandalen op te nemen...

Foto: Nicolette Kluijver ontploft bijna in eigen auto

Nicolette Kluijver is een prachtige, talentvolle dame, maar in haar auto gaat het even helemaal mis! Weet ze zich nog te redden?

Foto: Nicolette Kluijver zoent in openbaar met Expeditie Robinson-collega

Nicolette Kluijver is technisch gezien nog getrouwd, maar lijkt wel van andere mannen te mogen genieten...

Video: Nicolette Kluijver duikt tussen lakens zonder topje

Er altijd al van gedroomd om tussen de lakens te duiken met Nicolette Kluijver? Dichterbij dan dit filmpje ga je waarschijnlijk niet komen! Het lijkt bovendien alsof ze niks aan heeft…

Foto: Nicolette Kluijver kruipt dicht op schoot bij Rick Brandsteder tijdens Expeditie Robinson

Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder presenteren samen het bekende programma Expeditie Robinson. Zijn ze misschien meer dan collega's? Deze foto wijst er haast wel op!
nicolette kluijver

Profiel

Leeftijd: 29 september 1984
Sterrenbeeld: Weegschaal
Lengte: 1,80 meter
Gewicht: 60 kg
Relatie: vrijgezel
Kinderen: Ana-Sofia Isabella Staudt, Jesse Joost Staudt
Vriend: was getrouwd met Joost Staudt
Instagram: Nicolette Kluijver gebruik Instagram onder de naam @nicolettekluijver_

Foto's

nicolette kluijver
nicolette kluijver
nicolette kluijver