Vrouwen Nederlandse Vrouwen Fitgirl Friday: Nochtli, het mooiste fitnessmodel van Nederland?

Fitgirl Friday: Nochtli, het mooiste fitnessmodel van Nederland?

-

Fitgirl Friday: Nochtli, het mooiste fitnessmodel van Nederland?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Elke vrijdag zetten wij een (on)bekende fitgirl in het zonnetje. Vandaag staat Fitgril Friday geheel in het teken van een van de grootste fitgirls van Nederland: Nochtli Peralta Alvarez.

Nochtli is misschien wel hét bekendste fitnessmodel van Nederland. De brunette begon haar carrière ooit als politieagente (je zou er spontaan een wetje of 3 voor overtreden). Op haar drieëntwintigste besloot deze dame echter om fulltime aan de bak te gaan als fitnessmodel. Een overigens zeer verstandige keuze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @nochtlii op

Nochtli’s moment of fame

Nochtli dankt haar inmiddels ruim 1,1 miljoen volgers op Instagram grotendeels aan fitnesscoach Tavi Castro. De beste man liep Nochtli tegen het lijf toen ze nog agente was, en besloot een kiekje met haar te delen. U begrijpt natuurlijk dat dit kiekje flink viral ging.

Nochtli heeft geen hulp meer nodig

Inmiddels heeft Nochtli geen hulp meer nodig om succesvol te zijn. De brunette is inmiddels dan ook hét gezicht van fitnessmerk Gymshark en ze heeft de sponsordeals voor het uitzoeken. Leuk weetje: het meerendeel van deze sponsordeals betreft sportpakjes. You’re welcome.

Nochtli ook steeds bekender op het forum

Dat Nochtli niet alleen op Instagram populair is, moge duidelijk zijn. Ook op het Mannenzaken forum wint deze dame steeds meer fans. Heb jij haar forumpagina al gecheckt?

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Joy Beune
Beertje van Beers
Sylvana IJsselmuiden
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

Hélène Hendriks straft Veronica-vriendin Anouk Hoogendijk af

We vroegen jullie wie jullie favoriet in dit sportieve een-tweetje is. De grote meerderheid zet Hélène in de basis!

Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Amy Vol

Deze sociale schoonheden bereiden je voor op al het leuks dat er deze week nog aan zit te komen! Ga je mee met Gaby, Amy, Sensi of Gwen?

Rondje Forum 26-5: foto’s van Jutta Leerdam, Robin Martens en meer

Robin Martens showt haar figuurtje, Jutta Leerdam kijkt ons doordringend aan, Maaike Timmerman doet eens lekker gek en Klaasje Meijer laat zien waarom óók volwassenen van K3 houden.

Geef je mening