Sociale Schoonheden met o.a. Jutta Leerdam en Sylvie Meis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Haal diep adem en neem samen met Jutta Leerdam een diepe duik in de socials van je favoriete bekende vrouwen! Niet onder water, maar ook leuk: de Instagramposts van Olcay Gulsen, Sylvie Meis en Elize van der Horst!

Jutta Leerdam

Zit Jutta Leerdam nog steeds onder water? We hebben al eens eerder een foto uit deze reeks voorbij zien komen. Deze topfitte schaatsster heeft gelukkig een hele lange adem!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam) op

Sylvie Meis

‘Gewoon’ fitnessen is voor Sylvie Meis niet genoeg. Ze heeft tegenwoordig een spiegel die haar complimentjes geeft tijdens het fitnessen. Dé uitkomst voor de grootste narcisten onder ons. Sylvie heeft deze spiegel niet nodig, die hoort van ons al non-stop dat ze er goed uit ziet!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Olcay Gulsen

Wist je dat Olcay Gulsen vier zussen heeft die allemaal als twee druppels water op haar lijken? Wacht, welke van deze vijf is Olcay eigenlijk?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Elize van der Horst

Je hebt ’t, of je hebt ’t niet. We hoeven jou echt niet te vertellen bij welke groep zangeres Elize van der Horst hoort. Het antwoord krijg je van het filmpje hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elize (@elizemusic) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten