Sociale Schoonheden met o.a. Jutta Leerdam en Sylvie Meis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Haal diep adem en neem samen met Jutta Leerdam een diepe duik in de socials van je favoriete bekende vrouwen! Niet onder water, maar ook leuk: de Instagramposts van Olcay Gulsen, Sylvie Meis en Elize van der Horst!

Jutta Leerdam

Zit Jutta Leerdam nog steeds onder water? We hebben al eens eerder een foto uit deze reeks voorbij zien komen. Deze topfitte schaatsster heeft gelukkig een hele lange adem!

Sylvie Meis

‘Gewoon’ fitnessen is voor Sylvie Meis niet genoeg. Ze heeft tegenwoordig een spiegel die haar complimentjes geeft tijdens het fitnessen. Dé uitkomst voor de grootste narcisten onder ons. Sylvie heeft deze spiegel niet nodig, die hoort van ons al non-stop dat ze er goed uit ziet!

Olcay Gulsen

Wist je dat Olcay Gulsen vier zussen heeft die allemaal als twee druppels water op haar lijken? Wacht, welke van deze vijf is Olcay eigenlijk?

Elize van der Horst

Je hebt ’t, of je hebt ’t niet. We hoeven jou echt niet te vertellen bij welke groep zangeres Elize van der Horst hoort. Het antwoord krijg je van het filmpje hieronder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!