Sociale Schoonheden met o.a. Jutta Leerdam en Sylvie Meis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Haal diep adem en neem samen met Jutta Leerdam een diepe duik in de socials van je favoriete bekende vrouwen! Niet onder water, maar ook leuk: de Instagramposts van Olcay Gulsen, Sylvie Meis en Elize van der Horst!

Jutta Leerdam

Zit Jutta Leerdam nog steeds onder water? We hebben al eens eerder een foto uit deze reeks voorbij zien komen. Deze topfitte schaatsster heeft gelukkig een hele lange adem!

Sylvie Meis

‘Gewoon’ fitnessen is voor Sylvie Meis niet genoeg. Ze heeft tegenwoordig een spiegel die haar complimentjes geeft tijdens het fitnessen. Dé uitkomst voor de grootste narcisten onder ons. Sylvie heeft deze spiegel niet nodig, die hoort van ons al non-stop dat ze er goed uit ziet!

Olcay Gulsen

Wist je dat Olcay Gulsen vier zussen heeft die allemaal als twee druppels water op haar lijken? Wacht, welke van deze vijf is Olcay eigenlijk?

Elize van der Horst

Je hebt ’t, of je hebt ’t niet. We hoeven jou echt niet te vertellen bij welke groep zangeres Elize van der Horst hoort. Het antwoord krijg je van het filmpje hieronder.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?