‘Sexpeditie’ Robinson vanavond van start (Reblog)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eind januari gaat Videoland beginnen met de ultieme versie van Expeditie Robinson. Bij die braaf survivallende BN’ers gebeurt er nooit wat. Vandaar dat trouwe fans al jaren smeken om een ‘ouderwetse’ Expeditie met onbekende Nederlanders en Belgen. Veel minder voorspelbaar. Ruzies, intrige, opstootjes, liefde… misschien wel een wild nachtje in ’n strandhutje? Zet die infraroodcamera’s maar aan! Dit is beter dan reality-tv!

Sexpeditie Robinson
Beeld: Videoland

Het wordt de laatste jaren steeds duidelijker dat de Expeditie Robinson-formule met BN’ers z’n beste tijd gehad heeft. Bekende Nederlanders geven sneller op, zijn bang voor l*l te staan op nationale tv, kennen vaak de helft van de eilandbewoners al uit het kleine entertainmentwereldje en maken daarom zelfs in barre omstandigheden beslissingen met hun carrière in het achterhoofd. Echte, gewaagde tv levert het niet op. Het tegendeel is (hopelijk) waar als een stel fanatieke, fitte, knappe ONbekende Nederlanders en Belgen hun plaats innemen…

Tropische snelkookpan

Nu RTL (noodgedwongen) met reality-avonturen stopte, lijkt deze oude nieuwe versie van Expeditie Robinson een ideale reddingsboei. De commerciële zender kan op deze manier zonder het stempeltje ‘ordinair’ toch een aantal aantrekkelijke, actieve en spraakmakende individuen op een tropisch eiland droppen. En in tegenstelling tot die goedkope Temptation Island-klonen, hoeven conflicten hier vermoedelijk niet gescript te worden. Extreme honger, dorst, uitputting, slapeloosheid zullen de kandidaten min of meer dwingen om zich van hun beste of slechtste kant te laten zien.

Zo kan RTL op subtiele wijze allerlei spelelementjes in deze tropische snelkookpan kwijt. Het is Ex on the Beach, Wie is de Mol?, The Villa, Temptation Island, en een ouderwets potje Nederland-België in één. Maar dan zonder al die neppe onzin. En zonder Temptation Rick. Maar mét presentatrice Geraldine Kemper!

Lees verder onder de afbeelding

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

Samen op Sexpeditie

Wat er, hopelijk, overblijft als je de vooropgezette poppenkast van reality-tv weglaat, is echte rauwe emotie. Slaande ruzies, geschreeuw, lust, frustratie, s**s. Hopelijk allemaal tegelijkertijd. Ze hebben erop gecast: het grootste deel van de zestien potentiële Robinsons zijn fit, knap en zelfverzekerd. Sportschoolhouders, danseressen, (semi)professionele sporters, een militair, bollebozen, wereldreizigers – zij hoeven sowieso niet vals te spelen tijdens te proeven!

De producers weten écht wel wat er gebeurt als je zulke figuren op een tropisch eiland zet. Bereid je voor op Sexpeditie Robinson! Misschien dat ze ‘m daarom eerst exclusief op Videoland aanbieden. Als het aanslaat, zal het programma hoogstwaarschijnlijk snel z’n weg richting het open net vinden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

Infraroodcamera’s

Je hoeft dus niet raar op te kijken als blijkt dat de iconische infraroodcamera’s in de strandhutjes opgehangen zijn om ‘nachtelijke activiteiten’ vast te kunnen leggen. De kijker kan zich stukbijten op allerlei soorten intriges: wie heeft nog stemmen over? Wie hebben er een bondje? Wie ligt ’s nachts bij wie?

Bestudeer de acht Nederlanders en acht Belgen die op de deelnemerslijst staan, en je snapt over welke boeg ze het gegooid hebben. Geen ‘eerlijke’ afspiegeling van de maatschappij, maar types die het goed doen op tv. Een reality-tv-achtige groep, maar dan in een échte spelshow. Als dat geen vuurwerk oplevert…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nelleke Verkaart (@nellekeverkaart) op

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten