‘Sexpeditie’ Robinson vanavond van start (Reblog)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eind januari gaat Videoland beginnen met de ultieme versie van Expeditie Robinson. Bij die braaf survivallende BN’ers gebeurt er nooit wat. Vandaar dat trouwe fans al jaren smeken om een ‘ouderwetse’ Expeditie met onbekende Nederlanders en Belgen. Veel minder voorspelbaar. Ruzies, intrige, opstootjes, liefde… misschien wel een wild nachtje in ’n strandhutje? Zet die infraroodcamera’s maar aan! Dit is beter dan reality-tv!

Sexpeditie Robinson
Beeld: Videoland

Het wordt de laatste jaren steeds duidelijker dat de Expeditie Robinson-formule met BN’ers z’n beste tijd gehad heeft. Bekende Nederlanders geven sneller op, zijn bang voor te staan op nationale tv, kennen vaak de helft van de eilandbewoners al uit het kleine entertainmentwereldje en maken daarom zelfs in barre omstandigheden beslissingen met hun carrière in het achterhoofd. Echte, tv levert het niet op. Het tegendeel is (hopelijk) waar als een stel fanatieke, fitte, knappe ONbekende Nederlanders en Belgen hun plaats innemen…

Tropische snelkookpan

Nu RTL (noodgedwongen) met reality-avonturen stopte, lijkt deze oude nieuwe versie van Expeditie Robinson een ideale reddingsboei. De commerciële zender kan op deze manier zonder het stempeltje ‘ordinair’ toch een aantal aantrekkelijke, actieve en spraakmakende individuen op een tropisch eiland droppen. En in tegenstelling tot die goedkope Temptation Island-klonen, hoeven conflicten hier vermoedelijk niet gescript te worden. Extreme honger, dorst, uitputting, slapeloosheid zullen de kandidaten min of meer dwingen om zich van hun beste of slechtste kant te laten zien.

Zo kan RTL op subtiele wijze allerlei spelelementjes in deze tropische snelkookpan kwijt. Het is Ex on the Beach, Wie is de Mol?, The Villa, Temptation Island, en een ouderwets potje Nederland-België in één. Maar dan zonder al die neppe onzin. En zonder Temptation Rick. Maar mét presentatrice Geraldine Kemper!

Lees verder onder de afbeelding

Samen op Sexpeditie

Wat er, hopelijk, overblijft als je de vooropgezette poppenkast van reality-tv weglaat, is echte rauwe emotie. Slaande ruzies, geschreeuw, lust, frustratie, . Hopelijk allemaal tegelijkertijd. Ze hebben erop gecast: het grootste deel van de zestien potentiële Robinsons zijn fit, knap en zelfverzekerd. Sportschoolhouders, danseressen, (semi)professionele sporters, een militair, bollebozen, wereldreizigers – zij hoeven sowieso niet vals te spelen tijdens te proeven!

De producers weten écht wel wat er gebeurt als je zulke figuren op een tropisch eiland zet. Bereid je voor op Sexpeditie Robinson! Misschien dat ze ‘m daarom eerst exclusief op Videoland aanbieden. Als het aanslaat, zal het programma hoogstwaarschijnlijk snel z’n weg richting het open net vinden.

Infraroodcamera’s

Je hoeft dus niet raar op te kijken als blijkt dat de iconische infraroodcamera’s in de strandhutjes opgehangen zijn om ‘nachtelijke activiteiten’ vast te kunnen leggen. De kijker kan zich stukbijten op allerlei soorten intriges: wie heeft nog stemmen over? Wie hebben er een bondje? Wie ligt ’s nachts bij wie?

Bestudeer de acht Nederlanders en acht Belgen die op de deelnemerslijst staan, en je snapt over welke boeg ze het gegooid hebben. Geen ‘eerlijke’ afspiegeling van de maatschappij, maar types die het goed doen op tv. Een reality-tv-achtige groep, maar dan in een échte spelshow. Als dat geen vuurwerk oplevert…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.