Schokkend: Everon en Fresia duiken WIDM-tentje in op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Everon Jackson, alias Bing uit GTST,  was er als de kippen bij om te kiezen dat hij in een tent wilde met Fresia Cousiño Arias. 

Fresia Cousiño Arias lijkt een bijzonder verbond te hebben gesloten met Everon Jackson. De twee konden niet wachten om met elkaar in de tent te duiken in de afgelopen aflevering van Wie is de MolTerwijl Jackson in het normale leven alleen op mannen valt is dit misschien toch het teken dat hij, net als zijn karakter Bing uit Goede Tijden, Slechte tijden, tegenwoordig van beide walletjes eet. Het ziet er in ieder geval erg verdacht uit.

Lees ook: Dit is waarom Fresia Cousiño Arias de gevaarlijkste kandidaat van nieuw seizoen Wie Is De Mol is

Fresia en Everon sluiten geheim verbond op foto

Everon grijpt Fresia snel beet als ze een tent uit moeten zoeken om in te slapen. Het is duidelijk dat de GTST-acteur graag bij Fresia slaapt. Zou er toch wat meer spelen tussen de twee? Everon valt natuurlijk op mannen, maar in het mediawereldje hoeft dat natuurlijk niets te betekenen. Of zouden de twee gewoon ouderwets een verbondje gesloten hebben op weg naar de eerste proef en moest Everon, Fresia daar even aan herinneren. Wat het ook is, er speelt iets geheimzinnigs tussen de twee kandidaten wat niet helemaal pluis is. Zeker omdat Everon een van de meest verdachte kandidaten is. Hij wist zich in de eerste aflevering namelijk al erg verdacht te maken door een opvallende kledingkeuze.

Het verdachte shirt van Everon Jackson

De eerste aflevering bevatte een opdracht over klokken. De kandidaten moesten de klok op hun tablet stopzetten op 11:22. Je zou denken, 22ste seizoen in 2022 met 11 kandidaten, er zit genoeg symbolisme in die opdracht. Maar laat 11 + 22 nu net 33 zijn. Het getal dat Everon op zijn shirt draagt vrij prominent. Ook staat er een vogel op. En de vlag van Albanië, het land waar deze editie zich plaatsvindt, bevat een tweekoppige vogel. Zou de Mol zich dan echt al zo makkelijk verraden hebben?

Plottwist: Zijn er twee Mollen in het spel?

Dankzij de toevoeging van een extra kandidaat dit seizoen wordt er veel gespeculeerd of er dan niet één, maar twee Mollen mee doen deze keer. Dat zou nog eens heel goed kunnen. Maar als dat zo is, wie is dan de tweede Mol? Een oplettende kijker heeft het antwoord. En gezien haar nauwe band met Everon, die zich steeds verdachter maakt, niet een gekke gedachte. Laten de ogen op het mysterieuze masker nu vrij veel lijken op die van Fresia. Zouden de twee Mollen zich zo makkelijk al verraden hebben? Of wordt iedereen hier op een vals spoor gezet? Blijf het spannende programma volgen om te kijken wat er echt speelt, want in Wie is de Mol? is niks wat het lijkt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.