Rondje Forum 13-5: Foto’s van Sensi Lowe, Katja Schuurman & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is de afgelopen 24 uur weer veel moois op ons forum voorbijgekomen! Zowel Katja als Birgit Schuurman lieten zich van hun beste kant zien, Koningin Máxima werd op tv gespot en van de altijd leuke Sensi Lowe hebben we zelfs bewegend beeld voor je in de aanbieding!

Katja Schuurman

Hoewel de oudjes natuurlijk de hoofdpersonages zijn in Beter Laat Dan Nooit, hebben wij met z’n allen natuurlijk alleen oog voor Katja Schuurman. Met haar verschijning zorgt ze voor een verschrikkelijk goed contrast met de grijze duiven die ze begeleidt. Gelukkig weet de cameraman van het programma ook precies wat we willen zien: Katja!

Sensi Lowe

Hoewel we het hier vaak over foto’s en caps hebben, zijn bewegende beelden natuurlijk niet verboden. Integendeel. Als je dit gifje (thanks Janpeter) van Sensi Lowe bekijkt snap je waarom we zo’n fan van deze blondine zijn.

Birgit Schuurman

Niet alleen zus Katja, maar ook Birgit Schuurman liet zich van haar beste kant zien. Wat doet die rode vlek op haar bovenbeen? Waarom ligt ze op haar rug? Waarom gooit ze haar benen zo de lucht in? Veel vragen, weinig antwoorden, maar wel een erg fijne reeks foto’s!

Koningin Máxima

Omdat we zeer binnenkort allemaal aan de mondkapjes moeten, is het belangrijk dat het qua aanbod goed zit. Niemand minder dan Koningin Máxima ging zelf even een kijkje nemen in de fabriek. Na de grondige inspectie van Hare Majesteit schijnt de productie hard omhoog gegaan te zijn!

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed. 

Gerelateerde berichten