Rondje Forum 8-6: Foto’s van Nikkie Plessen en Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je komt veel moois tegen tijdens zo’n Rondje Forum! Nostalgisch Costa!-materiaal van Katja Schuurman en Froukje de Both, Nikkie Plessen in cowboylaarzen en een voldane Lisa Vol na haar tweede online concert!

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen zou een apart Instagramkanaal kunnen beginnen voor haar benen alleen. Tweederde van de oppervlakte van haar foto’s wordt meestal gedomineerd door deze gebruinde stelten. Ditmaal zit er een paar stoere cowboylaarzen aan vast.

Lisa Vol

Moe, opgelucht, vrolijk, maar vooral voldaan! Lisa Vol is net klaar met haar tweede Home Isolation Concert, samen met zusjes Amy en Shelley. OG3NE loopt in Nederland voorop als het gaat om quarantaine-entertainment.

Katja Schuurman

Via KPN en Netflix zijn er sinds kort weer afleveringen van de serie Costa! te bewonderen. Deze serie draaide om een groep proppers in Salou. Katja Schuurman speelde een grote rol in de serie, waarin regelmatig een scène voorbij kwam. Het zal je niet verbazen dat Katja meestal van de partij was…

Froukje de Both

Ook Froukje de Both had een hoofdrol in Costa!. Die scènes waren iets vaker weggelegd voor collega Katja, maar om nou te zeggen dat Froukje een preutse dame was vroeger… Deze beelden bewijzen het tegendeel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!