Rondje Forum 8-6: Foto’s van Nikkie Plessen en Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je komt veel moois tegen tijdens zo’n Rondje Forum! Nostalgisch Costa!-materiaal van Katja Schuurman en Froukje de Both, Nikkie Plessen in cowboylaarzen en een voldane Lisa Vol na haar tweede online concert!

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen zou een apart Instagramkanaal kunnen beginnen voor haar benen alleen. Tweederde van de oppervlakte van haar foto’s wordt meestal gedomineerd door deze gebruinde stelten. Ditmaal zit er een paar stoere cowboylaarzen aan vast.

Lisa Vol

Moe, opgelucht, vrolijk, maar vooral voldaan! Lisa Vol is net klaar met haar tweede Home Isolation Concert, samen met zusjes Amy en Shelley. OG3NE loopt in Nederland voorop als het gaat om quarantaine-entertainment.

Katja Schuurman

Via KPN en Netflix zijn er sinds kort weer afleveringen van de serie Costa! te bewonderen. Deze serie draaide om een groep proppers in Salou. Katja Schuurman speelde een grote rol in de serie, waarin regelmatig een scène voorbij kwam. Het zal je niet verbazen dat Katja meestal van de partij was…

Froukje de Both

Ook Froukje de Both had een hoofdrol in Costa!. Die scènes waren iets vaker weggelegd voor collega Katja, maar om nou te zeggen dat Froukje een preutse dame was vroeger… Deze beelden bewijzen het tegendeel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.