Rondje Forum 8-6: Foto’s van Nikkie Plessen en Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je komt veel moois tegen tijdens zo’n Rondje Forum! Nostalgisch Costa!-materiaal van Katja Schuurman en Froukje de Both, Nikkie Plessen in cowboylaarzen en een voldane Lisa Vol na haar tweede online concert!

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen zou een apart Instagramkanaal kunnen beginnen voor haar benen alleen. Tweederde van de oppervlakte van haar foto’s wordt meestal gedomineerd door deze gebruinde stelten. Ditmaal zit er een paar stoere cowboylaarzen aan vast.

Lisa Vol

Moe, opgelucht, vrolijk, maar vooral voldaan! Lisa Vol is net klaar met haar tweede Home Isolation Concert, samen met zusjes Amy en Shelley. OG3NE loopt in Nederland voorop als het gaat om quarantaine-entertainment.

Katja Schuurman

Via KPN en Netflix zijn er sinds kort weer afleveringen van de serie Costa! te bewonderen. Deze serie draaide om een groep proppers in Salou. Katja Schuurman speelde een grote rol in de serie, waarin regelmatig een pikante scène voorbij kwam. Het zal je niet verbazen dat Katja meestal van de partij was…

Froukje de Both

Ook Froukje de Both had een hoofdrol in Costa!. Die pikante scènes waren iets vaker weggelegd voor collega Katja, maar om nou te zeggen dat Froukje een preutse dame was vroeger… Deze beelden bewijzen het tegendeel!

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten