Rondje Forum 26-7: Foto’s van Dionne Stax, Hélène Hendriks & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Benieuwd naar wat Dionne Stax, Helene Hendriks, Bridget Maasland en Romy Monteiro allemaal uitgespookt hebben? Loop even mee met ons Rondje Forum. Deze keer hebben we van alles wat: doe-het-selfies, modellenfoto’s en goudkleurige strandtafereeltjes…

Dionne Stax

‘loopt’ de blondine voor een camera. Ook erg leuk om te doen, maar toch denkt ze even aan al die niet-gelopen kilometers…

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks gaat voor goud op het Nederlandse strand. Qua outfit dan. Ons zand heeft toch altijd een beetje een grauwe gloed. Exotisch is anders. Hélène zorgt voor de broodnodige x-factor.

Bridget Maasland

Hoe ziet Bridget Maasland er uit vlak vóór een RTL Boulevard-uitzending? Nou, eigenlijk precies hetzelfde als tijdens de uitzending. Al kan je haar op deze foto van véél dichterbij bekijken. Iets intiemer dus.

Romy Monteiro

Romy Monteiro geeft je een inkijkje in haar kledingkast. Onderdeel van haar omkleedritueel: in schaars geklede toestand selfies maken voor de spiegel. Nice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?