Rondje Forum 2-6: foto’s van Loiza Lamers, Susan Smit en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in Rondje Forum: Loiza Lamers heeft een gezellig onderonsje in een bubbelbad, Bo de Munk is in exotische sferen, Susan Smit als schaarsgeklede boerin en Nikkie Plessen showt haar ronde vormen.

Loiza Lamers

Net als de rest van ons, moet ook Loiza Lamers exotische oorden verruilen voor de exotische achtertuin. Voor Loiza geen enkel probleem: het model heeft namelijk een riant bubbelbad in de achtertuin staan. Daar ga je natuurlijk niet in je eentje in. Nee, je nodigt gewoon wat leuke vriendinnen uit.

Bo de Munk

Net als Loiza, is ook Bo de Munk (dochter van Danny de Munk) toe aan een exotisch sfeertje. Bo deelde dan ook een leuk kiekje van zichzelf in een zomers jurkje. Of het een #throwbackje is, of dat deze dame écht een palmboom in de tuin heeft staan, is een raadsel.

Susan Smit

Dat Susan Smit een aardig potje kon schrijven, is al lang geen geheim meer. Maar, Susan blijkt meerdere talenten te hebben. Susan blijkt namelijk een geboren boerin. En dan bedoelen we niet zomaar een boerin. Nee, de schaarsgeklede boerin Susan zou heel Boer Zoekt Vrouw op zijn kop zetten, mocht er een eventuele deelname plaatsvinden.

Nikkie Plessen

Dat Nikkie Plessen graag een modestatement maakt aan de desk van RTL Boulevard wisten we al wel. Tijdens de uitzending van maandag, Tweede Pinksterdag, verscheen de blondine echter in een wel heel strak jurkje ten tonele.

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten