Proost: Hélène Hendriks staat ineens met biertje achter de bar bij Vandaag Inside (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks weet voor de verandering een andere plek in de studio van Vandaag Inside in te nemen, namelijk achter de bar!

Hélène Hendriks, normaal gesproken te vinden aan tafel bij Vandaag Inside, heeft haar fans verrast met een spontane actie achter de schermen. Waar ze doorgaans het gesprek leidt, besloot ze deze keer een andere rol aan te nemen, namelijk die van barkeeper. Met een grote glimlach en een biertje in de hand, stal ze de show. Zie het snel hier!

Een verfrissende verrassing voor Hélène Hendriks

Het is niet elke dag dat je Hélène Hendriks achter de bar ziet staan bij Vandaag Inside. Terwijl er normaal een heel leger aan mooie dames verantwoordelijk zijn voor het tappen van de biertjes, besloot Hélène dat het tijd was om zelf ook de handen uit de mouwen te steken. Ze stapte met veel plezier in de rol van bardame en genoot zichtbaar van het moment. Hélène’s onverwachte stunt viel duidelijk in de smaak. De bardame, die normaal gesproken de drankjes serveert, kon haar lachen niet inhouden toen Hélène met veel enthousiasme een biertje tapte.

De fans van Hélène Hendriks vonden het hilarisch

De fans van Vandaag Inside reageerden enthousiast op de beelden van Hélène achter de bar. Complimenten en grappige reacties stroomden binnen op sociale media, waar veel kijkers Hélène Hendriks met lieve woorden overladen. Na al die jaren valt Hélène Hendriks nog steeds ontzettend goed in de smaak bij het publiek van Vandaag Inside. Fans zijn altijd weer benieuwd wat Hélène Hendriks zal gaan uitspoken aan de tafel.

Wil je nou meer zien van Hélène Hendriks? Kijk op Instagram

Als je nou nog meer van de mooie blondine wil zien, dan moet je even op Instagram kijken. Daar heeft de mooie presentatrice namelijk nog veel meer leuke kiekjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.