Pip Pellens, Cecilia Adorée & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is in deze tijd belangrijk dat je goed op jezelf let. Probeer zo min mogelijk buiten te komen en jezelf te vermaken. Dat kan na anderhalve week best lastig zijn, maar Mannenzaken helpt je graag een uurtje verder met deze Hot Topics. Vandaag: Pip Pellens, Cecilia Adorée, Emma Watson en Anniko van Santen

Pip Pellens

De Goede Tijden, Slechte Tijden-periode van Pip Pellens zit er al een tijdje op. Ze kan het alleen niet laten om in deze slechte tijden haar volgers op Instagram een goede tijd te bezorgen. Zo geeft ze iedereen een digitaal kusje én showt ze een stukje van haar strakke sportoutfit.

Lees meerMeerdijk na ‘corona-feestje’ definitief in lockdown

Cecilia AdoréeCecilia Adorée klapte op Instagram uit de school. Nu ook deze dame aan de gevolgen van het corona-virus moet geloven, zit ze thuis haar de likes op haar foto’s te analyseren. Er rolde een – voor haar – bijzondere conclusie uit dat onderzoek. Maar goed: daarom deelde ze haar gevonden wijsheid ook niet. Dat was allemaal voor het goede doel, uiteraard.

Cecilia Adorée - Beeld: Instagram
Cecilia Adorée – Beeld: Instagram

Emma Watson

Emma Watson pakt de laatste tijd niet veel wands meer vast. De zelfverklaarde liefhebber van zichzelf lijkt niet echt op zoek te zijn naar een man. Dat levert natuurlijk voordelen op: zo is er een verhoogde kans op Emma Watson in een film. Echter: nu de producties stilliggen, moeten we het sowieso doen met oud werk. Gelukkig zijn Emma’s looks niet weggetoverd.

Lees ook: Emma Watson trouwt met haar magic wand

Anniko van Santen

De wereld lijkt soms veranderd in één grote aflevering van Opsporing Verzocht. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat het topic van Anniko van Santen weer van vers beeldmateriaal voorzien werd.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!