Pip Pellens, Cecilia Adorée & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is in deze tijd belangrijk dat je goed op jezelf let. Probeer zo min mogelijk buiten te komen en jezelf te vermaken. Dat kan na anderhalve week best lastig zijn, maar Mannenzaken helpt je graag een uurtje verder met deze Hot Topics. Vandaag: Pip Pellens, Cecilia Adorée, Emma Watson en Anniko van Santen. 

Pip Pellens

De Goede Tijden, Slechte Tijden-periode van Pip Pellens zit er al een tijdje op. Ze kan het alleen niet laten om in deze slechte tijden haar volgers op Instagram een goede tijd te bezorgen. Zo geeft ze iedereen een digitaal kusje én showt ze een stukje van haar strakke sportoutfit.

Lees meerMeerdijk na ‘corona-feestje’ definitief in lockdown

Cecilia AdoréeCecilia Adorée klapte op Instagram uit de school. Nu ook deze dame aan de gevolgen van het corona-virus moet geloven, zit ze thuis haar de likes op haar foto’s te analyseren. Er rolde een – voor haar – bijzondere conclusie uit dat onderzoek. Maar goed: daarom deelde ze haar gevonden wijsheid ook niet. Dat was allemaal voor het goede doel, uiteraard.

Cecilia Adorée - Beeld: Instagram
Cecilia Adorée – Beeld: Instagram

Emma Watson

Emma Watson pakt de laatste tijd niet veel wands meer vast. De zelfverklaarde liefhebber van zichzelf lijkt niet echt op zoek te zijn naar een man. Dat levert natuurlijk voordelen op: zo is er een verhoogde kans op Emma Watson in een film. Echter: nu de producties stilliggen, moeten we het sowieso doen met oud werk. Gelukkig zijn Emma’s looks niet weggetoverd.

Lees ook: Emma Watson trouwt met haar magic wand

Anniko van Santen

De wereld lijkt soms veranderd in één grote aflevering van Opsporing Verzocht. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat het topic van Anniko van Santen weer van vers beeldmateriaal voorzien werd.

 

Laatste nieuws

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Foto: Katja Schuurman beloont volgers met heerlijk vakantiekiekje

Katja Schuurman is op vakantie. En de prachtige roodharige actrice deelt met liefde een paar mooie plaatjes van die vakantie.

Gerelateerde berichten