Zeynep Dag net zo mooi als haar beroemde klanten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schoenenontwerpster Zeynep Dag voorziet de grootste sterren van de wereld van nieuwe hakken. Ze zorgt ervoor dat A-list celebrities er op hun best uitzien. Maar zelf kan de Eindhovense ontwerpster er ook wat van. Met haar ontwerpen, haar looks en haar talent voor zaken verovert ze de wereld.

Grote kans dat je haar hakken al een keer hebt zien schijnen op de rode loper. Sterren als Rihanna en Beyonce dragen haar torenhoge hakken naar de meest chique evenementen. Zeynep Dag is hard op weg om de meest succesvolle ontwerpster aller tijden te worden.

Het geheim van Zeynep

Haar geheim? Keihard doorwerken. Er zitten maar vierentwintig uur in een dag, en die moet je zo goed mogelijk benutten. Slapen dat komt later wel. Zeynep zet alles op alles om haar dromen waar te maken. Maar waarom wil ze zo graag de top bereiken?

Zeynep groeide op in een klein bescheiden huis aan de overkant van een luxe villawijk. Al haar vriendinnen liepen rond in de meest mooie en dure kleding, terwijl Zeynep het niet heel breed ahd thuis. Misschien is dat wel de reden dat ze extra hard knokt voor haar plekje aan de top. En dat plekje is haar gegund. Op het moment lopen de grootste internationale sterren al rond in haar schoenen, zoals Rihanna en Mary J. Blidge.

Dankzij de stylist van Rihanna brak Zeynep in één keer door in de internationale modewereld. Alle bekende popsterren moesten haar hakken hebben. Het is voor Zeynep allemaal erg snel gegaan de afgelopen tien jaar, maar inmiddels leeft ze haar droom.

Een meisje met een droom

Op haar studie vormgeving werd Zeynep gevraagd waarom ze toch altijd hakken droeg. Hakken laten haar voelen. En heel krachtig. En daarmee was de droom van Zeynep geboren. Door het ontwerpen van hakken kon ze haar stem laten horen. En die stem moest ze van de daken schreeuwen. Zo hard dat iedereen in de hele wereld haar kon horen.

Ze begon als freelance schoenenontwerper en begon aan een master kunstgeschiedenis. Ook rondde ze de docentenopleiding bij ArtEz af. Zeynep is altijd bezig met de volgende stap, het volgende doel, de volgende uitdaging. Tegenwoordig heeft ze haar eigen opleiding en helpt ze een hele nieuwe generatie ontwerpers om hun weg te vinden.

The perks van een eigen collectie

Maar tussen al haar harde werken door is er gelukkig ook voldoende tijd voor ontspanning. Zeynep leeft het goede leven, maar werkt ook uitermate hard om dat leven te kunnen behouden. En aan het einde van zo’n lange dag kan ze de stress van het ontwerpersbestaan gemakkelijk van zich af laten glijden.

Daarbij heeft een eigen schoenenlijn hebben ook zo zijn voordelen. Zeynep komt nu altijd goed voor de dag. Haar gevoel voor stijl beperkt zich niet alleen tot schoenen en het Hollandse fashion icoon is dan ook vaak te spotten in uitdagende en spannende kleding.

Zeynep maakt het onmogelijke mogelijk.  Met een dubbele dosis ambitie, talent en inspiratie gaat ze door het leven. Daarbij houdt ze zichzelf scherp en maakt ze het zichzelf niet te makkelijk. Wat je nog echt moet weten over Zeynep? “Dat ik super bijgelovig ben. Als ik een slechte dag heb gehad in een bepaald kledingstuk, draag ik dat nooit meer.” Aan haar vele spannende outfits te zien heeft ze vaker goede, dan slechte dagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!