Zeynep Dag net zo mooi als haar beroemde klanten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schoenenontwerpster Zeynep Dag voorziet de grootste sterren van de wereld van nieuwe hakken. Ze zorgt ervoor dat A-list celebrities er op hun best uitzien. Maar zelf kan de Eindhovense ontwerpster er ook wat van. Met haar ontwerpen, haar looks en haar talent voor zaken verovert ze de wereld.

Grote kans dat je haar hakken al een keer hebt zien schijnen op de rode loper. Sterren als Rihanna en Beyonce dragen haar torenhoge hakken naar de meest chique evenementen. Zeynep Dag is hard op weg om de meest succesvolle ontwerpster aller tijden te worden.

Het geheim van Zeynep

Haar geheim? Keihard doorwerken. Er zitten maar vierentwintig uur in een dag, en die moet je zo goed mogelijk benutten. Slapen dat komt later wel. Zeynep zet alles op alles om haar dromen waar te maken. Maar waarom wil ze zo graag de top bereiken?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z E Y N E P D A G✨ (@zeynepdag._)

Zeynep groeide op in een klein bescheiden huis aan de overkant van een luxe villawijk. Al haar vriendinnen liepen rond in de meest mooie en dure kleding, terwijl Zeynep het niet heel breed ahd thuis. Misschien is dat wel de reden dat ze extra hard knokt voor haar plekje aan de top. En dat plekje is haar gegund. Op het moment lopen de grootste internationale sterren al rond in haar schoenen, zoals Rihanna en Mary J. Blidge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z E Y N E P D A G✨ (@zeynepdag._)

Dankzij de stylist van Rihanna brak Zeynep in één keer door in de internationale modewereld. Alle bekende popsterren moesten haar hakken hebben. Het is voor Zeynep allemaal erg snel gegaan de afgelopen tien jaar, maar inmiddels leeft ze haar droom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z E Y N E P D A G✨ (@zeynepdag._)

Een meisje met een droom

Op haar studie vormgeving werd Zeynep gevraagd waarom ze toch altijd hakken droeg. Hakken laten haar sexy voelen. En heel krachtig. En daarmee was de droom van Zeynep geboren. Door het ontwerpen van hakken kon ze haar stem laten horen. En die stem moest ze van de daken schreeuwen. Zo hard dat iedereen in de hele wereld haar kon horen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z E Y N E P D A G✨ (@zeynepdag._)

Ze begon als freelance schoenenontwerper en begon aan een master kunstgeschiedenis. Ook rondde ze de docentenopleiding bij ArtEz af. Zeynep is altijd bezig met de volgende stap, het volgende doel, de volgende uitdaging. Tegenwoordig heeft ze haar eigen opleiding en helpt ze een hele nieuwe generatie ontwerpers om hun weg te vinden.

The perks van een eigen collectie

Maar tussen al haar harde werken door is er gelukkig ook voldoende tijd voor ontspanning. Zeynep leeft het goede leven, maar werkt ook uitermate hard om dat leven te kunnen behouden. En aan het einde van zo’n lange dag kan ze de stress van het ontwerpersbestaan gemakkelijk van zich af laten glijden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z E Y N E P D A G✨ (@zeynepdag._)

Daarbij heeft een eigen schoenenlijn hebben ook zo zijn voordelen. Zeynep komt nu altijd goed voor de dag. Haar gevoel voor stijl beperkt zich niet alleen tot schoenen en het Hollandse fashion icoon is dan ook vaak te spotten in uitdagende en spannende kleding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Z E Y N E P D A G✨ (@zeynepdag._)

Zeynep maakt het onmogelijke mogelijk.  Met een dubbele dosis ambitie, talent en inspiratie gaat ze door het leven. Daarbij houdt ze zichzelf scherp en maakt ze het zichzelf niet te makkelijk. Wat je nog echt moet weten over Zeynep? “Dat ik super bijgelovig ben. Als ik een slechte dag heb gehad in een bepaald kledingstuk, draag ik dat nooit meer.” Aan haar vele spannende outfits te zien heeft ze vaker goede, dan slechte dagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!