OG3NE trekt legaal ‘volle zalen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alle artiesten die lopen te zeuren dat het door Corona onmogelijk is om nog een eerlijke boterham te verdienen, mogen een voorbeeld nemen aan OG3NE. Deze dames zijn een drietal, en zouden het dus nóg veel moeilijker moeten hebben in coronatijd. Toch doen Lisa, Amy en Shelley het op dit moment juist beter dan alle andere Nederlandse artiesten. Met een positieve instelling en een beetje creativiteit kom je een heel eind!

De quarantaine heeft veel mensen een creativiteitsboost gegeven. We kunnen tegenwoordig werken, gamen, borrelen, quizzen, feliciteren en bezoeken zonder onze stoel te verlaten. Alleen concerten bezoeken kon nog niet. Voor veel Nederlandse artiesten is het ‘onmogelijk’ geworden om hun werk te doen. Voor OG3NE is er weinig veranderd. Ze gaven sinds de quarantaine al elke week een mini-concertje voor hun fans. Onlangs organiseerden ze hun eerste ‘grote’ concert. Zonder publiek, maar wel met meer dan 10.000 kijkers!

Lees ook: OG3NE doet nog een keer ‘Songfestival’

OG3NE geeft Home Isolation Concert

Week na week viral gaan met een loepzuiver gezongen driestemmige Home Isolation-medley, verveelt de meiden van OG3NE duidelijk nog niet. Toch durfden ze afgelopen week een stapje verder te gaan met een heus Home Isolation Concert. Ze bouwden een ‘coronaproof’ studio (die wat weghad van een rij pashokjes) en zorgden ervoor dat hun liveband ook volgens de regels mee kon spelen. Op die manier streamden ze hun eerste concert sinds de lockdown.

Lisa, Amy en Shelley met vertraging

Het allereerste ‘pay-per-view’ concert van Nederland kwam niet zonder problemen tot stand. OG3NE moest hun fans om geduld vragen nadat de streamingswebsite, die ze voor hun concert wilden gebruiken, het vlak voor aanvang begaf. Ze stelden het evenement een tijdje uit, zochten een ander geschikt medium en konden alsnog, met een beetje vertraging, een uniek optreden geven aan een ‘klein Gelredome’ vol met mensen. Dat beviel OG3NE en hun fans zó goed, dat ze meteen nieuwe concerten hebben aangekondigd.

OG3NE BeeGees

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!