Noa Vahle steekt tong uit en doet vreemd dansje zodra de camera’s uit staan (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Noa Vahle laat zien dat ze stiekem wel een beetje gek is wanneer ze denkt dat alle camera’s uitstaan! Gelukkig is het moment gefilmd en kunnen we het allemaal bekijken.

Onze mooie presentatrice Noa Vahle is toch niet zo onschuldig als ze lijkt, blijkbaar kan de blondine toch wel eens wat geks doen en hier zijn we nu dus goed achter gekomen.

Noa Vahle doet een apart dansje en steekt opeens haar tong uit

Presentatrice Noa Vahle is natuurlijk een top presentatrice en doet altijd haar best om zo professioneel over te komen wanneer ze live te zien is of een interview geeft. Maar blijkbaar is ze dus niet zo serieus wanneer de camera uit staat! Noa doet namelijk gelijk wanneer de camera uit staat een gek dansje en steekt dan zelfs haar tong uit! Het is een zicht die je bijna nooit kan zien van Noa dus het is een wonder dat ze heeft besloten om het moment met ons allemaal te delen. Het maakt de presentatrice alleen maar leuker wanneer ze weer een andere gekke kant van zichzelf laat zien.

Klik hier om zelf de gekke video te bekijken van onze mooie Noa Vahle!

Noa Vahle

Meer zien van Noa Vahle doe je op haar Instagram

Kan jij maar geen genoegen krijgen van de knappe presentatrice Noa Vahle? Neem dan ook zeker nog even een kijkje op haar Instagrampagina! Ze laat vooral veel beelden zien van de interessante en leuke dingen die ze meemaakt met haar werk als presentatrice. Ze komt in de mooiste stadions en bezoekt de leukste wedstrijden. Het is dus erg leuk om dit een beetje in de gaten te houden als je van voetbal houdt. Daarnaast zie je natuurlijk ook mooie privéfoto’s voorbijkomen en dat vindt iedereen wel leuk om te bekijken. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...